Norsk

En farvell til en nettside.

Skrevet av labejo den 31 mars 2011 klokken 20:15

Hei! Det er en liten stund siden jeg blogget nå. Jaja.

Okay! først vil jeg bare si:
www.justin.tv, jeg har vært bruker der for rundt 3 år nå, det har for det meste vært gode tider, Gaming kategorien har jeg vært på mest, fått nye gode venner og har spillt både PC og Xbox 360 spill med dem, fått mye informasjon om PC osv.
Entertainment kategorien har jeg også vært mye på, det er alltid The Big Bang Theory stream, The Simpson stream og andre TV/film streams...
Jeg sier dette siden jeg gidder ikke mer, jeg får alldri noen se'ere når jeg broadcaster, selvom jeg gir folket hva de vil, så kommer de ikke engang innom for et lite kikk for å se hva som skjer, nei, jeg beveger videre.
www.ngame.tv er en ny nettside for broadcastere som meg, men siden er ikke helt ferdig enda, kan jeg ikke broadcaste der enda.
Jeg kommer såklart å være innom JTV til tider siden det er en person der som spiller igjennom alle X360 spill som er utgitt i USA.

Over til mer positive nyheter.
Dynasty Warriors 7 kommer ut 8. April.
Jeg er en stor fan av Dynasty Warriors og KOEI, og jeg kan bare ikke vente!!
Jeg har også fått en "bromance" med tirliger KOEI ansatt "inspchin" heter han på Twitter, og når jobber på nettsiden til tecmokoeieurope og NISAinEurope. Ut ifra det har jeg fått mye informasjon av Dynasty Warriors!

Nå, spørsmål til dere fra meg er:
Gleder du deg til Dynasty Warriors 7? Legg fra den en kommentar, så vil jeg lese det :)

HQ