Norsk
Uheldig!, men en bra film^^

Uheldig!, men en bra film^^

Skrevet av Laarz den 12 august 2008 klokken 19:46

Det er blitt helg og da skal jeg til faren min som bor i strømmen. Han lurte på om det var en film jeg ville se på kino, og så klart ville jeg det^^ jeg svarte med og si 'Batman The dark night' med et smil i fjestet^^

Så kom dagen da vi skulle på kino, men det var ikke før halv ni så jeg ringte en venn og spilte wolfenstein enemy territorry med han. Så ble faren min invitert inn til middag med meg og familien til vennen min. Etter middag var klokken litt over halv 8 så vi måtte dra og hente penger og menykortet. Når vi hadde kommet til Oslo fikk vi en veldig stor overaskelse: Kjempe stor kø!!!

Vi ble veldig stresset siden det var ikke lenge igjen til filmen begynte, men etter litt over 7 trafikklys og lange køer kom vi nå frem til collosum(<-riktig?). Ps: vi parkerte i pakeringshuset.

Vi rakk ikke og kjøpe noe popkorn eller noe brus så det var litt kjedelig! vi gikk nå fort mot den salen vi skulle til, og ble tatt i mot av bilettvakten som slapp oss inn. Nå kom enda en overeaskelse, og det var at kinoen ikke hadde begynt enda og det var Veldig flaks, siden jeg ville ikke miste noe av denne filmen som jeg har hørt så mye bra om!^^ etter og ha skevvet litt og kost meg med filmen gikk nå jeg g faren min mot parkeringshuset, og pratet om filmen.

Så kom vi frem til bilen da. jeg så ned på baken og fikk enda en overaskelse(hehe), det var fult av glasskår under bilenÔ_ô Så skulle jeg si det til faren min og da fikk jeg den aller største overaskelsen(så mange overaskelser det var da), glasskåret kom fra ruta til bilen vår!! Jeg fikk helt sjokk og spørte om hva de hadde tatt!?! Vi så etter og så at det bare var mobilen til faren min som var tatt!(Samsung)
Så jeg blir litt overasket over at noen kan knuse et vindu for en mobil!:shock:
Det var alt jeg hadde og si tror jeg.

Har dette skjedd deg før? har du blitt ranet før? har du sett batman? Men har kamp i morgen(onsdag den 12) så får se om jeg kan få opp humøret med en seier!?!^^ Hvis du lurer så har faren min en Svart Alfa Romeo stasjonsvogn;)

HQ
6 dager i Nord!

6 dager i Nord!

Skrevet av Laarz den 26 juli 2008 klokken 16:00

Okey da begynner jeg, men først må jeg fortelle litt om slekta mi! ellers kan det bli vanskelig og forstå!

Moren min har 3 søstre og en bror, den enne tanten kaller jeg tante Svart fordi hun har svart hår(dette fant jeg på når jeg var bitteliten), så har vi tante rød med rødt hår, og til slutt har vi tante gul som hadde gul hud før(en sykdom). broren til mamma er ikke med i ferien!!

tante rød har et barn som har to barn altså markus og julian. tante gul har også et barn som har to barn, altså brage og sigurd moren heter bente!
sånn nå kan jeg vel begynne:

Dag1: jeg står opp kl halv 7 og spiser og gjør meg klar til turen. etter en stund kommer taxien som kjører hos til togstajonen. så tar vi toget til flyplassen, og flyet til Nord-Norge. stede vi lander heter Harstad, men tantene og mor mor bor i et lite sted kalt senja eller no.
vi ble nå hentet av tante svart.

etter og ha pakket ut alt og slappet av litt, kjørte vi til tante rød som bor ca2 km unna.
Ingen var hjemme der så vi fikk ikke hilst på den nye hunde valpen dems. Så var vi en liten tur innom graven til morfar:(
det var alt som skjedde den dagen!

Dag2: Denne dagen hadde vi bestemt at vi skulle dra til tante gul som bor 2 timer unna med bil. så vi begynte nå og kjøre etter frokost. På turen kjørte vi gjennom mange fine fjell og masse hav. Jeg ble litt lei av og se på fjell og hav etter hvert så jeg begynte og spille litt pokemon ruby/sapphire^^

Så kom vi nå endelig frem til tante gul som hadde besøk av barna sine. vi fikk litt brus og kake før jeg måtte gå ut og spille fotball med brake på 3 år^^ Etterhvert ble vi ropt inn siden vi skulle og se på akavrium litt inni en by. Det tok ca 10 min og kjøre. Først fikk vi øye på en plakat der det sto at det var en ny født sel unge der. Vi gikk for og se på selene som var litt stygge^^Hehe...
Den styggeste fisken der var nok steinbitt og de STORE torskene. sånn nok om fisk. mer skjedde ikke!

Dag3: Idag fikk jeg veldig lyst til og fiske og det var jo flaks siden mannen til tante svart spørte om vi hadde lyst og bli med ut på båten og fiske! Så vi kom nå ut på havet og fikset fiske utstyr som vi kunne bruke. Først tok det nesten et kvarter før vi fikk noen fisk, men når vi først fikk en kom det fisk bare vi slapp ned snøre!^^ I alt fikk jeg litt over 20 sei^^ Nå så jeg på at arvid mannen med båten kappet av hodene til fiskene og kastet det til de ivrige måkene. Mens mormor kastet ut leverern til fisken^^ Mormor er 81 år.
en liten stund senere kom det en stor havørn som ble jaget av en måke^^
Så fortalte de meg mange hvor mange som drukner i det havet, siden det er en så kraftig strøm i havet!

Vi ble nå ferdig med og fiske så vi dro og besøkte tante rød som hadde kommet hjem. Der fikk jeg hilse på en søt liten labrador som de hadde fått. Den var nå veldig glad og bite i ting som sånn i armen min eller i ansiktet^^ hunden er bare seks månder gammel! Selv etter og fisken lenge ut på havet ble jeg med mannen til taante rød ned på en brygge. Der var det mange store fisk som svømte rundt og rundt kroken, men så måtte han dessverre dra så da var det bare meg og mamma igjen. Bare 4 min etter at han dro klarte vi og dra inn en litt stor Laks!!^^ Høres kanskje ikke så spess ut, men siden i havet er det nesten ingen laks, siden de lever mest i elver! Mer skjedde ikke den dagen heller!


Dag4: Idag var det veldig varmt! Så vi skulle nå gå opp i fjellet. med mormor og tante rød. jeg fikk lov til og gå før de andre hvis jeg bare fulgte stien. Så kom jeg nå nesten helt opp da stien begynte og gå nedover fjelle igjen så jeg måtte nå bare ringe de andre og spørre. De sa det ikke skulle det og at jeg skulle gå tilbake til et sånn bord av stein, men det bordet så nå ikke jeg så jeg havnet nå til slutt på toppen av et steinras, mens jeg ventet på de andre skulle kommet. etter 15 min kom de og da fant jeg ut at der stien gikk ned skulle man svinge til venstre og gå 50 opp så var man på toppen^^ Så på toppen kom vi nå til slutt og der oppe møte vi 4 sauer som så på oss.
Det var den korte dagen.ô_Ô


Dag5: Idag regnet det så vi hadde ikke annet og gjøre en og dra til byen harstad. Der var det ikke stort, men vi fant nå et lite kjøpesenter der jeg lete etter spill butikker! Til slutt fant jeg en og da bestemte jeg meg for og kjøpe Bad Company, og det var litt gøy siden jeg brukte bankkorte som jeg nettopp har fått^^ Moren min lete mest etter møbler og jorbær. Hun fant ingenting der. Etter og se litt mer på byen dro vi hjem igjen, men på veien så moren min et skilt der det stod jorbær salg eller no. Hun kjøpte en hel kasse med store jorbær.

Så var vi hjemme igjen og inviterte alle på jorbær og vafler. da måtte jeg leke med Markus på 3 år og julian på 1 år. Det var nok en dag!

Dag6 og den siste dagen: det regnet idag å. så vi dro nå til tante rød igjen så hun kunne klippe meg, hun er frisør;) så det fikk vi gjort, og jeg fikk kose med valpen som heter Leo^^ Der var vi til rundt 4 tiden. Nå var det middag hjemme hos mormor der vi bodde, og middagen var laksen vi hadde fisket opp!^^ Smakte kjempe godt^^ Så ble klokken en del så vi måte nå dra/fære til flyplassen og si hadet til alle sammen!

Når vi kom hjem hit til Lørenskog var klokken rundt 11 på natta. Jeg hadde ikke annet og gjøre en og ringe en venn og finne på noe med han!

Slutt!

Håper det ikke ble ALT for kjedelig lese det da^^ bilde er av en steinbit.

HQ
Husdyr.

Husdyr.

Skrevet av Laarz den 18 juni 2008 klokken 22:31

I denne bloggen vil jeg snakke litt om mine husdyr ;)

Før jeg ble født hadde vi 2 hunder, de var rotvailere. Jeg husker dessverre ikke hva de heter.

Den ene hunden døde før jeg ble født. den måtte avlives pågrunn av en sykdom den hadde. Så ble jeg født og hadde fortsatt den ene rotvaileren. Som moren og faren min har sakt så var den en veldig tigger med bordet, og jeg koste veldig med den^^

Så kom dagen faren mni gikk en tur med hunden, og det gikk jo helt fint helt til de kom til den skummle veien. Her ble rotvailerern litt redd og fikk panikk og løp ut på veien!! Det kom en bil i susende fart rett mot den, hunden ble fryst fast og ble truffet!:cry:

2 år senere fikk vi høre at en venn av oss hadde en katt som hadde fått barn, og de delte dem ut! så fikk en fin liten katt som var grå som du kan her!

Denne katten vokste og ble litt større og fikk lov til og gå ute alene.

Så en dag kom den hjem, men ikke alene den hadde en annen pus med seg. den ble da med inn og tok seg til rette og begynte og spise^^

Vi fant eieren, men han skulle flytte, så han ga faktisk katten til oss^^ Vi kalte den Oliver og den kan du se Her!(litt rart bilde) . Den første katten kalte vi Tito.


Så nå er dagene det samme med de kattene. Kommer til meg og vil ha kos på senga om morgnen som de får. så litt etter skolen, og til slutt om kvelden!^^ Så skal de ha mat og drikke da, og veldig masete når de vil noe.

Oliver bruker klørne hvis han ikke får kos, og Tito bare skriker(mjauuu)^^

Det var alt jeg hadde og si, så spør jeg, har dere noen kjæle(hus)dyr, så bare og si det her?! håper dere liker bloggen.
bilde er en rottweiler! fant ut at jeg skrev feil i bloggen, orker ikke og rette.

Ferie i Frankrike!

Ferie i Frankrike!

Skrevet av Laarz den 26 mai 2008 klokken 22:14

Hei, i morgen(tirsdag 27,5,2008) skal jeg dra til cannes i Frankrike! Hotellet ligger 50 meter unna den store vakre sjøen med et badebaseng rett utenfor hotellet!!!


Jeg har gledet meg kjempe lenge til denne turen, selvom jeg må miste en fotball kamp, og kan ikke være på GR på en uke!:( (det blir litt dritt)

Så har vi planer om å stikke innom Malorca(tror jeg det var) en tur.

Dessverre fikk jeg høre en litt dårlig nyhet for noen minutter siden, Det er bare mellt 21/18 grader, og her jeg bor er det opptil 20/26 grader. Så det var en ganske dårlig nyhet, men vi skal nok klare å kose oss for det.

Så hvis jeg nå kommer til å kjede meg litt, har jeg tatt med en del dragon ball og naruto bøker!

Har noen andre vært i dette fine landet Frankrike/cannes? cannes tror jeg blir sakt can. Her er et bilde fra hotellet(Nice) :
Ble litt kort blogg!

Vekkerklokke!

Vekkerklokke!

Skrevet av Laarz den 14 mai 2008 klokken 22:18

Helgen er omme og skolen begynner!
Jeg har sovet veldig lenge i helgen, helt til skoledagen kommer.

Moren min drar på jobb mens jeg sover.
Jeg sover og drømmer veldig godt i senga.
HELT til jeg hører en Fæl og Høy lyd komme fra et sted.

Vær gang jeg hører den lyden får jeg panikk i et øyeblikk. Og det er så klart Vekkerklokka jeg hører.

Jeg prøver å sove med lyden, siden den står et stykke unna senga, men det er helt umulig. Så jeg går bort til vekkerklokka og skrur den av. og siden jeg like godt står, går jeg på badet. Kommer tilbake og kler på meg og går ned.

Jeg Spiser litt og ser på tv helt til jeg sovner.
Heldigvis så har moren min lagt ut en vekkerklokke til som jeg våkner av.(jeg er ganske slapp. xD)

Så da klarer jeg å ta på meg sko, gå til skolen og slappe av der. Helt til den værste lyden som finnes så tidlig! Skolekklokken! den er dobbelt så høy som vekkerklokker!

Hva syntes dere om vekkerklokker?
Selv hater jeg dem, men uten hadde jeg hatt mange skulk fra skolen. Sorry for en kort blogg!