Norsk
Festbrød - Hva tenker du?

Festbrød - Hva tenker du?

Skrevet av kris2ffer den 7 april 2009 klokken 15:56

NB: Gutter forstår dette bedre!

Gratulerer, Minde! Jeg fant nettop ut at verdens morsomste, og kanskje dummeste navn på en sjokolade finnes! Minde sjokolade står for navnet, og sjokoladen har fått navnet "festbrød".

Du tenker sikkert: "Festbrød? Hva er morsomt med det?", men tenk litt etter. De fleste mennesker kjenner til begrepet "morrabrød", som kom fra en film der de sa: "he usualy gets up half an hour before me". Jeg tipper at jeg ikke trenger å si hva morrabrød betyr da, og når det atpåtil er et festbrød! Det må være enda mer sykt, og hvis du tenker en gang til, så tenker du det samme som meg. Det kan bli litt grisete og tenke på dette mens du spiser den, og det er en smule unødvendig.

Selv om navnet er både morsomt og ekkelt på en gang, smaker sjokoladen utrolig godt, og hver gang jeg spiser den, må jeg le. Hva tenkte de menneskene som lagde navnet? Det er fryktelig hvor lett det er å tenke på noe grovt når du hører navnet, og det kan ikke være så vanskelig å finne på en annen tittel som klinger like godt. Ikke misforstå, jeg liker navnet kjempegodt, men andre som ikke synes den humoren er like god, vil kanskje tenke to ganger før de stapper den inn i kjeften.

Hvis du ennå ikke har forstått det, så er navnet "festbrød" en blanding av utrykket "morrabrød", og Thomas Giertsens(tror jeg) navn på den saken mellom beina, "festpinne"(for oss gutter). Jeg mener det blir litt voldsomt og rett og slett kalle en sjokolade opp etter et kjønsorgan i en bestemt stilling, men jeg klarer ikke å la være og le hver gang jeg hører navnet. Festbrød-hihihoho!

Hva mener egentlig dere der ute? Er det et rart navn på en sjokolade, eller er det jeg som er litt "pervers" opp i hodet mitt?

Jeg tok med et bildet av et Risbrød også, så kan du tenke enda litt mer på "......."

HQ