Norsk

Kameraer og KengroTV

Skrevet av Kengro den 13 august 2013 klokken 01:18

Enkelte ting blir jeg ikke klok på, pcer, kameraer +++ er en del av dette faenskapet. Jeg kan ikke fatte og begripe at det ikke skal være mulig og lage ETT videoformat, det er snart 1600 av de, og ingen av de fungerer på noe annet utstyr enn det en stakkars jævel tok det opp på, måtte faen ta.
I det siste har jeg slipt tennene på pro kameraer, disse satans jævlene har eget system, noe jeg ikke så komme før jeg brukte flere timer på å få fatt i en føkkings software som fungerte. Prisene på slikt sendte meg i fosterstilling på gulvet, hva i hælvete... 8000 DOLLAR for noe jeg ikke fatter bæret av, dra rett til hælvete. Dette er jo væpnet ran av beste varemerke, her blir det miniskjørt, nettingstrømper og lebestift. Det er min eneste mulighet til å få fatt i det uten og bytte navn til Kjell T Ring. Ryk og reis...
Etter litt bannskap og spekulering fikk en da omsider fatt i en converter, gratis var den og. Gratis og gratis, jeg måtte selge sjela til djevelen (facebook), men den fungerte så da ga jeg faen.

Etter styret er jeg en erfaring klokere, og en film rikere.
http://www.youtube.com/watch?v=rfc53xwEzUo
Faktisk en KengroTV side på facebook rikere og.
MEN...
Fortsetter alt på dette viset er jeg snart ett hjerteinfarkt rikere å, en kan jo faen hakksteike meg bli idiot av mindre

HQ

Battlefield igjen

Skrevet av Kengro den 12 juni 2012 klokken 02:09

Nope, jeg har ikke lært. Er faen meg like dum som jeg først fryktet...

Nok en gang har jeg tatt meg vann over hjelmen, her skal en da ffs gå vestover til hatten flyter, og svømme er for evneveike og gamle kjerringer, det er ikke slik gutta gjør det.

Så her sitter jeg igjen, 42 totalknuste tastatur og 4 muser i bane rundt pluto senere. Sintere enn ett hagleskudd, ett hjerteinfarkt kommende, som er nummer 12 tror jeg og jeg suger fortsatt i BF. Den eneste forskjellen er at jeg i små øyeblikk suger litt mindre. Fy faen.
En skulle tro alle disse nederlagene gjorde en immun mot slike spill, hadde en jo hatt 2 gram vett hadde en lært, men den gang ei. En er fortsatt ute på slagmarken noen ganger om dagen, med stort håp og null hjerne, ikke hjelper det at en vil så gjerne heller. Det går til hælvete så det griner.

Får jeg noen gang fatt i den stuten som kom opp med random spawnpoints på tdm matcher bør han faen tute meg skrive testamentet sitt, jeg skal kaldkvele han så hardt at han kan bruke drøvelen som slips. Det er uten unntak at rasshøl bak meg med varmt bly og dele ut. Noe som i seg selv ikke er kritisk, men når en sikter som en gorilla i dyp happylainen pillerus er det kritisk som bare faen. Rører idioten på seg hadde jeg gjort mere skade med småstein enn gevær, hadde jo vært en matematisk sjanse for at jeg hadde fått inn en treff eller to da. Men det går faen ikke med bomullsspytterne, til hælvete med de.

Recon har jeg funnet ut at jeg egentlig bare kan drite i, det finnes ikke ammo nok på denne jord til at jeg treffer med en sniper. Kan like godt bruke maskingevær, som jeg ser på de er de bare en sniper med fornuftige magasin. 200 - 300 kulers magasin og full auto er etterlyst på samtlige snipere, det hadde gitt en sugen jævel er sjanse.

Men dette har jeg ikke tid til, må spille BF

HQ

Til skogs igjen

Skrevet av Kengro den 19 mars 2011 klokken 21:37

Nok en gang har jeg funnet ut at fysikkens lover ikke er til å kødde med. Samme faen hva jeg gjør ser de ut til og bite meg bak når jeg sitter rolig og aner fred å all fare.
En fin rundt på Gt5 gikk beint til hælvete her forleden så det var til å grine av. Jeg lå i tet på nurnburg, god margin så jeg presset ikke maks. Noe som ikke går bra hver gang...
På tur inn i karusel virker det som om hjernen slår seg av, isteden for å treffe denne drittsvingen i 90 som jeg hadde planlagt går jeg inn i 120. Dette går dit høna sparker, min 458 italia ender opp på taket, noe som sender meg inn i en eksplosiv deperasjon da jeg er en stor Ferrari fan. Enn å drepe en Ferrari...

Med gråten i falte slår jeg av Gt5 mens edene og forbannelsene hagler. Faen ta da, her blir det samme bil på Forza 3, en må jo rette opp dette nederlaget. Jo ræva, jammen sa jeg smør. Forza 3 har enda værre bilskade og historien gjentar seg, på taket i samme sving. Bare denne gangen med en bil som ikke duger til noe etterpå... Klynk, jammer og syting... Jeg har nå kverket 2 Ferrarier på en og samme dag, det er til og henge seg av...

On my way to the cage

Skrevet av Kengro den 24 mai 2010 klokken 02:16

Det er lenge siden jeg har spredd litt "gledestøv" her, får hoppe i det...

Jeg har 2 ting jeg ikke fatter, og det irriterer meg grenseløst.
Hvordan er det mulig at to brev som sendes fra samme plass til samme tidsrom ikke kommer frem samtidlig? Jeg kan forstå en dag i forskjell, men fire dager. Nei dra til hælvete.
En dressert ape i sykt dyp rus hadde greid bedre. Postvesenet i de fleste godt utviklede land greier langt bedre, så hvorfor i det heiteste skal ikke det norske postvesenet greie det. Jeg kan ikke begripe det

Mens jeg er igang. Hvorfor er det bare nsb som frakter folk på jernbanenettet i norge? De har gang på gang bevist at de ikke greier det, jeg kan ikke se problemet med litt konkurranse, da hadde de måttet ta seg sammen eller forsvinne. Begge deler hadde passet meg ypperlig.
Hva i det varmeste skal vi med en jernbane hvor det tilhører skjeldenhetene at de jævla togene er i rute? Her bør noen sparkes og det fort

For de av dere som kjenner igjen meg etter denne lange tiden og lurer på hva jeg har bedrevet tiden med, her er svaret

http://vimeo.com/11950631

Kengro says no more, i'm gone

Skrevet av Kengro den 29 september 2009 klokken 00:45

Som overskriften sier er det nå slutt, jeg har levert inn min oppsigelse som mod. Jeg har en del annet på gang og har hverken tid eller energi til å drive på mere. Så det er nå slutt
Det har vært morsomt her, mange gode diskusjoner og en del bra direkte krangler og. Jeg har hatt det gøy i de fleste av de.
Men tiden er nå moden for å forlate GR, jeg har ikke tid til å gjøre jobben min som den skal gjøres så jeg kan like godt gi meg mens leken er god.

Jeg veit flere hater denne typen blogger, men ettersom jeg er den eneste som har svar på hvorfor jeg nå forsvinner var det like greit. Jeg blir nok og se noen ganger som vanlig bruker, men jeg tviler på at det blir ofte.