Norsk
Ja det er helt sant! Det blir BondeLAN11

Ja det er helt sant! Det blir BondeLAN11

Skrevet av KAOSkid den 12 november 2010 klokken 00:56

Vil aller aller først starte med å sende en stor takk til både Dr Madnar Petrovich og Lykkedragen for blogging om oss under LANet som var nå i høstferien! Dere skryter oss jo opp i skyene! Og for en reklame/markedsføring dere gjør for oss i BondeLAN! Tusen Takk! :) Keep up the good work ;)

Og så over til det jeg egentlig skulle skrive om
Ja du leste helt riktig! Vi i styret i BondeLAN har nå endelig tatt en avslutning om å arrangere enda ett LAN, og det mye tidligere enn vi hadde trodd. Etter mye frem og tilbake, både på møter og ellers, har vi funnet ut at med så mange jern i ilden som vi har nå kan vi jo bare ikke ta en pause. Vi vil bli større! Og slik som vi føler at vi fikk spredt navnet vårt nå på det siste LANet, kan vi jo bare ikke stoppe.

Neste BondeLAN skal arrangeres nok engang på Snåsa samfunnshus. Og datoen er satt til vinterferien 2011, altså i uke 8. Etter å ha spurt litt rundt så fant vi ut at vinterferien er ganske felles for landet, og det gir igjen muligheter for nye og fremmede og ta turen til Snåsa :)

Vi har allerede startet planleggingen av mange rare, morsomme, tullete, sprø og selvfølgelig seriøse compoer og det kommer nok engang til å bli massevis av premier og vinne for alle som tør å ta ett tak. Tør du?
Det blir spill både på konsoll og pc. Og du vil bli servert både fysiske og psykiske utfordringer underveis, vær du trygg :)

Jeg må vel kunne kalle dette en "wakeup call" blogg. Siden det er ganske lenge til enda (pft, hva er det jeg sier. Det er jo bare 16 uker til jo!)
Vel, vi vil iallefall at folk skal få vite det så fort som mulig. Så nå er det bare og begynne å spre ordet om BondeLAN11!
Ta med venner og kjente, en pc eller en konsoll, og kom å bli med på moroa som venter! Vi har plass til ca 180 deltakere, så sosialt vil det bli :) Og for dere som er veldig interessert i Counter-Strike 1.6, så vil det vanke en ganske fet premie på alle de 3 beste! (more info will come)


Mere info vil dere etterhvert finne på hjemmesiden vår: www.bondelan.no

Ser frem til å se dere både gamle og nye :)
Ta gjerne kontakt om du har spørsmål. Så skal vi svare så godt vi kan :)

HQ
Min TG08 opplevelse

Min TG08 opplevelse

Skrevet av KAOSkid den 24 mars 2008 klokken 03:18

Tenke jeg skulle skrive litt opp mitt opphold på The Gathering 2008!

Vi hadde samlet sammen en liten gjeng som nå, natt til Onsdag (04.50) og var klare for en av våre største opplevelser så langt i livet.
Tog turen på tilsammen mellom 8 og 9 timer ned til Hamar gikk sakte men greit.

Fikk betalt oss inn å begynte å rigge opp utstyret. Jeg og gjengen satt helt fremme på Rad 8. Men da jeg hadde rigget opp å var klar til å sette meg ned måtte jeg bare hoppe ut av stolen igjen å løpe opp tribunen for å se utover folkehavet. Siden vi kom nesten midt på dagen var det utrolig mye folk og god stevning da vi kom. Og FOR ett syn. Datamaskiner, mennesker, hyller, lys og lamper i alle størrelse og farger, nesten så langt øye kunne se!
åååh, kjente det kriblet skikkelig i magen!

Hadde også hatt litt uflaks på turen nedover. For i det jeg skulle sette meg på maskinen ville ikke bilde på skjermen komme frem, og det viste seg etterhvert at skjermkortet var ødelagt. så måtte da kjøpe ett billig nytt ett.

Dag 1 gikk veldig mye i å bare se seg rundt, oppleve det hele, og kjøpe mat, mens data maskinen sto på sin plass og lastet ned for harde livet.
Og åpnings showet som kom utpå kvelden var veldig imponerende med fyrverkeri, og noen fakir lignende folk som slukte flammer, slo spiker inn i ansiktet, å lå på spikerseng.
Hadde på forhånd bestemt meg for å sove litt de 2 første nettene. Og den første kvelden tok slutt i 4-tiden.

Dag 2, var oppe i 10-tiden.
Ble en del CS 1.6 spilling idag.
Og noe som kom til å vise seg å bli ett problem for oss som satt å spilte PCW o.l. var at på andre siden av bordet vårt satt det en kar med 2 digre høytalere som satt å hylte inn i ørene våre. Hørte ikke en dritt under spillingen.
Så også på en del forskjellige konkurranser på scenen.
Fikk også testet ut dusjene
Slik gikk hele dag 2, som ble av sluttet med kun 3 timer søvn. Noe som skulle vise seg å bli de 3 siste timene det partyet :P

Resten av dagene satt jeg for det meste i å spille CS, laste ned alt mulig rart, Se på Compos og sceneshow etcetc..

Fredag deltok jeg og en kompis i demostrasjonstoget som gikk fra Vikingskipet og frem til Hamar torg. 2500 entusiastiske datanerder laget ett liv politikerene forhåpentligvis tok til seg.

2 scene show jeg likte ganske gått var:
- En kveld var det Wrestling show, der en helgjeng med norske og finske wrestlere gikk løs på hverandre.
- En annen kveld var det Breakdanceing som sto på programet, utrolig bra.

Noe jeg virkelig digget å gjøre på Partyet var å stikke bort å se på at Svenske Zainab Turkie aka "zAAz", banket nesten hver eneste person som prøved å spille CS 1.6 mot henne. Hun var utroolig god!

Vi hadde ett problem vi som satt så langt fremme i salen. For hver gang det kom inn varer, utstyr og lignende inn i skipet, måtte de åpne en diger port som sto helt frem i salen. Og med -10-15 grader ute sa det seg selv at dette kom til å utrolig kaldt. Så tilbringte sikkert 4/5 av oppholdet nede i soveposen.

Polske mYm (Meet YourMakers) vant ikke overraskende CS 1.6 compoen foran Norske Gamewire.

Så kom omsider dagen for hjemreise (søndag), og jeg var trett og sliten som aldri før. Hadde ikke sovet siden de 3 fattige timene, natt til fredag.

Kom meg på bussen som gikk til Trondheim, å satt på bil hos en kompis der i fra og hjem.

Nå sitter jeg i sengen å blogger å tenker tilbake på den UTROLIG herlige påsken jeg har hatt! Uforglemmelig.

Å du skal jammen ikke se bort fra at jeg dukker opp på TG09 :D

HQ
WoW som RL

WoW som RL

Skrevet av KAOSkid den 25 februar 2008 klokken 16:36

NB! Mange fine, rare og fremmede utrykk for "Ikke-wowere"

Ja tenkt deg det du:p Tenk om WoW kunne vært Real Life.

Tenk på alle de kule, rare og spennende tingen du kunne gjort da

Sånn helt uten videre kunne du ha "teleportert" deg fra datan der du sitter limt fast i datastolen, og over til kjøleskapet der en iskald cola bare står å venter på å bli drukket av.

Tenk deg når du har gjort noe galt eller du bare ble drit lei av alt å alle rundt deg. Du kunne bare "Vanisha" å blitt borte. Uten at noen viste hvor du tok veien.

Eller hvis du nå ikke er gammel nok til å kjøre bil (som jeg ikke er riktig enda). Du kunne bare slengt deg opp på ryggen på "mounten" (tigeren/hesten/elefanten/ulven/raptoren) din å bare ridd bort til butikken, nå når det er såpe glatt ute å du bare grøsser av tanken på å skulle gå hele den lange veien.

Men hvis du nå først måtte ut å gå, tenk det hvor fort du hadde kommet frem om du nå bare kunne sette på "Aspect of the Cheetah". Du hadde plutselig gått 30% fortere uten å brenne så mye som en ekstra kalori.

Eller hvis du nå virkelig skulle reise langt, å du titter ned i lommeboken, å der er det like tom som i ørkenen. Tenk om du da var en "Druid" og du bare kunne forvandle deg til en fugl (Flight form). Da hadde du kunne tatt den retteste veien hvor enn du skulle reise.

Og alle vet jo hvor utrolig tungt det er å være hjemmefra i lengre tid. Tenk om du da hadde hatt en "Hearthstone" i bagen! Du hadde bare brukt den, å vips, så var du hjemme i den gode datastolen igjen. Slikt skulle noen ha funnet opp.

Eller hvis du nå er en forbryter av noe slag. Tenk om du da kunne "Pick Pocket". Da hadde du kunne gått rundt å forsynt deg av andres lommer uten at noen la merke til det. Eller du kunne ha dirket opp låser å skap av alle mulige slag, hvis du bare kunne "Pick Lock"

Og for å ikke snakke om den gangen du skulle falle uten for en veranda eller noe, tenke om du da hadde "Safe Fall" da ville du redusert eventuelle skader på deg selv med utrolig mye!

Ja tenk om bare WoW var RL!

haha xD