Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk

Jeg hater eksklusiver

Skrevet av Hazitakina den 19 august 2009 klokken 10:44

Jeg har, som de som har vært på profilen min vet, en XBox 360, veldig mange bra spill til den og mange bra eksklusive spill, men ikke Valkyria Chronicles! Jeg har hatt lyst på Valkyria Chronicles siden release, alt som står i mellom meg og spillet er at det er en PS3 Eksklusiv.

Jeg har ikke noe imot Sony eller deres konsoller, det er bare det at det er mange penger bare for 1 spill eller 2. Jeg kan tenke at det å lage spill til flere konsoller kan bli dyrt for utvikleren, men hvis spillet fikk så bra tilbakemelding så burde det å lage en Xbox 360 versjon være et veldig bra økonomisk trekk, det ville nådd RPG / strategy fans som ikke har råd eller lyst til å kjøpe seg en ny konsoll.

Jeg tenker meg jeg må kjøpe meg en PS3. Har lest litt om priskuttet men må vente til jeg kommer meg til en butikk for å se om det har blitt noe endringer. Men hva skjer når jeg har lyst på Wii, jeg blir jo korrupt! :(

Beklager at det ble litt kort!

HQ

alt for mange spill.

Skrevet av Hazitakina den 12 juni 2009 klokken 10:50

Hei igjen!

Jeg har nå spilt mye Persona 4, og jeg elsker det! Jeg er veldig dårlig på å fullføre spill, det må jeg ærlig innrømme, for etter jeg har spilt en del Persona 4 får jeg en utrolig lyst til å kjøpe flere PS2 spill!

Jeg har sett en del på Final Fantasy XII, det ser helt konge ut, og det har fått veldig god kritikk. Det eneste problemet er at det er sikkert ikke mange som har byttet spillet inn på EB, men jeg håper da i hvertfall noen har gjort det! Det er så godt å få gamle gode spill til en billig penge! Handel på internett blir en siste utvei!

Det dukker også opp flere jRPG på PS2, som for eksempel Shin Megami Tensei: Devil Summoner 2. Dette spillet har jeg ikke funnet noe Europe release på, og det skuffer meg.
Hvis noen vet noe om release, vær så snill og si ifra!:)

Back to topic, som titellen sier, alt for mange spill. Tales of Vesperia er på vei og det har også fått knall kritikk! Og det er et spill som faller i smak hos meg. Men jeg har et problem, jeg har lyst på så mange spill og hvis jeg kjøper dem alle blir jeg blakk+jeg kommer sikkert ikke til å fullføre alle.

Jeg prøver nå å ignorere Final Fantasy XII og Devil Summoner 2 ved å holde meg til KOTOR2 og Persona 4. Men holder jeg ut tru? Jeg har også en Xbox 360, vell og merke "min" PS2 er ikke min, den er min brors. Xbox 360 har jo en haug med spill og mer en nok spill på vei. Dette blir jo en spill-overload, hjernen drukner i havet av valgmuligheter. En flytevest hadde vært fint nå.

Vansklige avgjørelser må til, hvilke spill skal offres? Alt for mange.

Bloggeti blogg blogg.

Skrevet av Hazitakina den 11 juni 2009 klokken 13:32

Da var det snart sommerferie folkens, eksamen er over og folk flest virker fornøyd med deres innsats på eksamen! Ikke det at jeg har hatt noen eksamen, jeg har på en måte vært den som har ikke har så mye med eksamen å gjøre, jeg har prøvd å oppmuntre elevene som virker litt, eller veldig, usikre på sitt valg av svar på eksamen.

Ja, du tenker helt riktig, I am..The computerdude! Vell, har blitt kalt det noen ganger ihvertfall.

Nok om det. Over til været!

Er det fint her? Nei. Grått og trist er det jammen meg. Var sol her en helg, 26 varmegrader til og med! Den dukker vell opp etterhvert når skyene slutter å synge Fairytale. Neida, han gjorde en god jobb han Alexander!

Det som uroer meg litt er at jeg ikke har noen planer for sommeren, jeg legger veldig sjeldent planer. Tar det som det kommer er noe jeg kanskje sier altfor ofte. Det har funket hittil. Kanskje det går denne gangen også:)! Bare ikke det blir altfor mye inne sitting, det har jeg ikke lyst til, men spill er så flinke til å forføre meg, de vet akkurat hva jeg liker. Burde kanskje invistere i et skikkelig dårlig spill?

WoW er en fin ting å bli kurert for, det har holdt meg innendørs en del ganger, men plutselig her en dag for noen månde siden sa det bare stop. Jeg fikk ikke lyst til å logge inn noe mer, glad for det er jeg og. Frihet. Bort fra all sytingen! hehe.

Noen ord henger igjen etter min tid som aktiv WoW-spiller. Lært en del forkortelser på den tiden ja. Ikke stor nytte har jeg av dem heller, virker merkelig å si "lol" istede for å virkelig le, virker som en undertrykket latter. Ble kvitt den vanen ganske så fort. Når jeg hører noen si "lol" istede for å virkelig le, noen ler jo i tilegg, men det blir fortsatt rart, merker jeg at jeg blir litt irritert, særlig hvis de sier det mange ganger, det er nok repetesjonen av ordet som er irritasjons momentet her. Eksempel: "LOLOlolololOLOLOL" <- hihi.

Jeg vet ikke helt hva jeg skulle fram til i denne bloggen, er min første blogg noensinne, og den er skrevet på Firefox med engelsk ordbok, så den har ikke rettet noe for meg :( Jeg trur jeg egentlig bare ville si: "Hei dere, jeg er ny på gamereactor! :) Jeg har lest bladet og blogger veldig lenge og stortrives med det, men nå ville jeg bli en del av samfunnet", men følte at det ble for kort, så da endte det med dette! Dette kan kanskje kalles en "random text" som bare dukker opp mens man skriver og ender opp med at man skriver uten å tenke, har gjort det altfor ofte >.<!

anyway, jeg håper det ikke ble for mye skrivefeil, og håper innlegget ikke ble for rotete og usmakelig! :) Ha en fin dag videre!