Norsk
PS3

PS3

Skrevet av Gamezfan den 2 april 2009 klokken 12:39

Jaha, som noen av dere kanskje vet(sikter spesielt til Gamer200/jonnist/god venn og klassekamerat) har jeg altså skaffet meg en PlayStation 3. Ville bare informere dere beærede medlemmer av GameReactor om denne konsollanskaffelsen, bare sånn i tilfelle noen brydde seg. Jeg har også kjøpt spillet Little Big Planet. Denne hendelsen fant sted for to dager siden, men jeg fikk ikke sagt ifra da, fordi jeg ikke hadde tid, og i går ville ingen trodd meg. Bare sånn i tilfelle noen har den minste interresse for det er PSN ID-en min Gamezfan94(orginalt navn, ikke sant? Dessverre var bare "Gamezfan" opptatt. Dere kan sikkert lese mer om personen som har tatt navnet i dødsannonsene i avisen en gang i nærmeste framtid. *ond latter*). Til en forandrig godtar jeg alle venneforespørser.

Håper at jeg ikke kommer til å angre på dette kjøpet, og takker alle som har tatt seg tid til å lese denne bloggen.

HQ

SSBB Final-Smasher del 5

Skrevet av Gamezfan den 14 mars 2009 klokken 22:19

Jeg vet det er en evighet siden sist del av bloggserien, men jeg gadd rett og slett ikke før nå. Vel, her er neste del:

Kirby
Hvem visste vel at den rosa ballen med røde sko var kokk? Eller at når han roper at maten er klar, kommer faktisk folk med en gang? Eller før maten er klar, egentlig. De er faktisk maten. Alle i nærheten blir nemlig slengt oppi ei gryte og kokt sammen, før de blir slengt ut igjen, sammen med diverse items. Legg merke til at denne FS-en ikke gir noe særlig prosent, og de må ha en god del fra før for å bli drept.

Bowser
Bowser, den onde dinosaur-krokodille-skilpadda, kan forstørre seg(som om han ikke var feit nok fra før)! Dette tar han fordel av når han knuser Smash-Ballen. Han blir litt gråere i fargen, får horn og spesielle krefter. Det mest påfallende er superstyrke og en evne til å bomme med angrepene, men han kan også innhylle seg i is for å gjøre mer skade med ned-smashet sitt. Dessverre varer det ikke så lenge. Et tips: hvis du sloss mot FS-Bowser på en vannbane, prøv å lokk ham ut i vannet. Da drukner han.

Pikachu
Den antagelig mest berømte pokémonen måtte selvfølgelig joine Brawl. Og FS-en hans er ikke dårlig heller, hvis du klarer å styre den, vel å merke(søsteren min, som er med på omtrent én kamp sånn annenhver måned, har et eget talent for dette, mens jeg suger). Han fokuserer nemlig all sin elektriske kraft på å lage en kule rundt seg, som gir seriøse skader, og du kan angripe mer ved å trykke på angrepsknappen. Mer er det egentlig ikke å si, bortsett fra at den roer seg og blir lett å styre helt i slutten.

Ice Climbers
Isklatrerne klapper hverandre i hendene, og et isfjell stiger opp av bakken, og gjør skade på dem som er i kontakt med det og er i nærheten. Derfor er det et hekkan for ofrene på små baner, mens de bare kan le rått på de store. Fjellet er nemlig ikke så stort, og det kommer alltid opp nedenfra og i midten. Klatrerne er immune. Mer er det vel egentlig ikke å si?

King Dedede
En konge må ha undersåtter, det vet jo alle. Og King Dedede har funnet en måte å bruke dem på i Final Smashen sin. Han plystrer for å tilkalle dem, og plutselig flyr de i alle retninger og gjør skade på dem de treffer. Se på det som en alle-retninger-ekstrem-versjon-av-til-siden-special-attack. Dessverre for kongen varer det ikke så lenge, og de forsvinner etter en liten stund samtidig som han blir sårbar igjen(glemte visst å nevne at han ble udødelig).

Det var alt for nå. Bilde kommer i morgen.

HQ
SSBB Final-Smasher del 4

SSBB Final-Smasher del 4

Skrevet av Gamezfan den 16 januar 2009 klokken 22:33

Hei igjen. Jada, jeg vet det er lenge siden sist jeg la en del til bloggserien, men jeg har faktisk bedre ting å gjøre på. Les og kos dere!<b>

Luigi
Marios ikke fullt så berømte lillebror har et Final Smash som langt overgår brorens! Endelig for Luigi er det noe han kan bedre! Det er et ganske close-range smash, men hvis du klarer å samle mange fiender rundt deg har du en god fordel. Luigi begynner nemlig å danse! Og ikke nok med det, dansen påkaller sone rundt ham, som gjør ting med fienden, som prosentbygging, søvn og slow motion. Brukeren er den eneste som kan bevege seg fritt inni den. Påkall sonen, gå helt oppi fienden og slipp løs et Opp-Special-Attack!

Ness/Lucas
Småguttene med Psykiske krefter har det samme Final Smashet, med én forskjell, som jeg kommer til senere. De påkaller et meteorregn, som helt klart funker best på små baner, ettersom det ikke er så mange meteorer. De borrer seg gjennom alt, så om du gjemmer deg under enn så mye bane er du fremdeles ikke trygg! Den forskjellen jeg nevnte er at Ness' meteorer går i en vifteform, så den dekker større område, mens Lucas' faller rett ned og tettere.

Pit
"Engler daler ned i skjul," heter det. Det gjør ikke hæren av englesoldater Pit påkaller. De stupbomber deg. Han tilkaller nemlig en patrulje med englesoldater, som ser teite ut, med Mario-neser stikkende fram fra under hjelmene sine. Men poenget er, at med litt trening er det lett å dodge dem. Vær så god neste!

Pokémon Trainer
Squirtle, I choose you! Hydro Pump! Ivysaur, I choose you! Solar Beam! Charizard, I choose you! Fire Blast! Go, Triple Finish! It's Super Effective! Eller noe sånt. Han sier vel egentlig ikke "I choose you," og hvilke angrep de egentlig bruker, men det er ikke poenget. Poenget er at hvis trippelangrepet faktisk treffer, er det supereffektivt. Men heldigvis, eller dessverre, avhengig av om du er offer eller ofrer, er det ikke så ofte det treffer. Det er en rett, superkraftig stråle som går horisontalt gjennom hele banen. Trenger jeg å si mer?

Captain Falcon
Kapteinen i den litt tvilsomme drakten er faktisk kaptein i en svevende Racerbil, eller noe sånt. I hvert fall tilkaller han den ut på banen, den kjører foran ham, og blir noen truffet settes kampen i pause og en cutscene starter. Den/de som ble truffet ligger på banen, og Falcon kommer kjørende mot dem i sikkert omtrent 1000 kilometer i timen. Det høres veldig gøy ut. For Falcon, vel å merke. Ikke for de som blir overkjørt og slengt med stor kraft ut av banen. PS. Dette er det eneste FS-et som bruker en cutscene.

Og det var alt for i dag, og sikkert alt for en god stund videre hvis jeg fortsetter i samme tempo. Stay tuned, men ikke håp på for mye før i begynnelsen av Februar, dere kjenner jo meg. Snakkes!

SSBB Final-Smasher del 3

SSBB Final-Smasher del 3

Skrevet av Gamezfan den 22 desember 2008 klokken 22:15

Jaha. Nå har jeg rett og slett ikke giddet å skrive på en stund. But i am back! Her har dere noen nye Final Smashes å kose dere med.

Lucario

En kul Pokémon med kule moves og kult Final Smash. Lucario er en av de beste i spillet til å hoppe; og nettopp dette er sentralt for FS-en hans. Han hopper nemlig opp i lufta, men istedenfor å dale ned igjen blir han hengende der. Og ikke nok med det, ut fra hendene hans skyter han ut en kraftig stråle av ren Aura. Dette er en ganske kraftig FS, men det er lett å unngå det hvis du spiller med en som flyter i lufta. Han kan nemlig styre den, men det går sent, og det er fullt mulig å unngå skade i det hele tatt ved å holde seg over strålen. Men hvis den treffer, derimot, da svir det!

Fox/Falco/Wolf

Fox, Falco og Wolf har så likt Final Smash at det er like greit å ta det under ett. De påkaller en kraftig tank, som kan skyte, rulle og fly. Først må de fly opp i himmelen, av en eller annen grunn. Et tips er å sørge for at du treffer noen på vei opp, du skader dem nemlig. Etterpå kommer tanken ned igjen, og lander du på noen skader det igjen! Hvis du spiller mot en CPU-player som påkaller tanken, er det tryggeste å hode seg oppå den. Den kan skyte og rulle for å få deg av, men det er bare å hoppe. Spiller du dermed mot en menneskespiller bør du holde deg så langt unna oppå den som mulig, det er nemlig djevelsk enkelt og effektivt bare å fly opp av banen med passasjerene oppå seg. Du tar nemlig ingen skade selv(kanskje en prosent eller to, jeg husker ikke i skrivende øyeblikk), men fienden din dør! (Nå skiftet jeg visst fra at spilleren var offeret til at spilleren var tanken.) Hvorfor Nintendo ikke programmerte det in i CPU-ene er mer enn jeg kan forstå!
PS: Jeg har ikke oppdaget noen forskjell på Fox og Falco sine tanker, men Wolf sin er rød, kraftigere og varer ikke like lenge.

Wario

Hvem visste vel at selveste prompemannen var en superhelt? Og at han ble det ved å spise en løk? Så det er altså den effekten sunne ting har på Wario...
Superheltkreftene går ut på at han beveger seg raskere, hopper høyere, fiser kraftigere, slår sterkere, tar mye selvmord hvis han prøver seg på motorsykkelen og er usårlig ovenfor angrep. Dette er et bra Final Smash dette, hvis du klarer å utnytte det maksimalt. Feel the power of the Fatass!

Mario

Nintendos maskot og plattformhelt og vår alles(?) kjære favorittrørlegger er tilbake! Og denne gangen brenner han nesten bokstavlig talt. Final Smashet hans er nemlig å skyte ut en ilddrage fra hver hånd! De krysser hverandre som ildkuler og bærer med seg ofrene på veien sin ut av banen. Denne metoden er slett ikke idiotsikker, det er faktisk ikke vanskelig å unngå, og heller ikke å komme seg ut av. Alt i alt er det et forholdsvis dårlig Final Smash som ikke er særlig bra i dueller hvor motstanderen din er fullt fokusert på å unngå FS-en.

Olimar

En av spillets dårligste karakterer i følge mange har et Final Smash som ikke er så verst. Han påkaller skranglekassen av et romskip han har og flyr opp i himmelen. Nede blir banen fylt av røyk og motstanderne blir angrepet av monstre. Dette er ikke særlig kraftig, men når han kommer ned igjen krasjer han raketten, og stakkar den som blir truffet da!

Jeg tviler på at det blir like lenge til neste gang. Snakkes!

SSBB Final-Smasher del 2

SSBB Final-Smasher del 2

Skrevet av Gamezfan den 6 desember 2008 klokken 12:22

Her er jeg igjen med Final-Smashene mine. Jeg har egentlig ingenting å si, borstett fra takk for fine kommentarer på forrige del. Vel, her har du del to. Kos deg:

Sonic

Sonic, verdens raskeste pinnsvin har også selvfølgelig verdens raskeste Final Smash. Når han bruker Smash Ballen får han superkrefter av Kaos-krystaller, og raser rundt i en gullform. Han flyr faktisk. Dette er et ganske kraftig FS hvis du klarer å styre det, noe som er ganske vanskelig, selv om det ikke er så vanskelig som Pikachu sin, som ligner. Ett absolutt verdig Final Smash for det blå pinnsvinet!

Zelda/Sheik

Ninjaprinsessen har også et ekstremt kraftig FS. Dette Final Smashet er det samme om du er Zelda eller Sheik. Jeg trodde at det bare var Linkene og Pit som hadde bue, men ninjaprinsessen har tydeligvis også en, som er så ekstremt mye kraftigere, men så er det også et Final Smash, da. Hun drar fram buen og skyter en lyspil, som vi kjenner så godt fra Wind Waker, Ocarina of Time og Twilight Princess. Pilen er ganske smal, men har den evnen at den gjennomborrer alt, så du kan ta alle motstandere som er på samme høyde som deg. Det er også umulig å skjolde seg mot eller å unngå dette Final Smashet.

Ike

Det første ordet som kan beskrive Ike er: Sterk. Ike er den sterkeste av de fem sverdfolkene(seks hvis Pit gjelder), og har et kraftig FS. Det kan dessverre bare ramme én fiende, men den er likevel et spektakulært syn. Ike sender ut en flammebølge med ganske kort rekkevidde fra sverdet sitt. Og stakkars den den treffer! Ike bruker nemlig en forsterket versjon av sitt signaturangrep Aether, som er sånn ca. 20 ganger kraftigere enn det vanlige, og proppet med flammer. Oppe i lufta gir Ike deng med sverdet, før han farer ned igjen. Og sørg for å knipse et bilde på nedturen, sverdet hans er nemlig mitt i fiendens skritt! Ingen barn på dem, nei. Og nedslaget er kraftig. Final Smashet er som er berg-og-dal-bane-tur for offeret, først opp, så ned, og så opp og ut!

Yoshi

Den grønne lille dinosauren med joggesko sitt FS er en blanding av to forskjellige elementer fra et av mine favorittspill, Super Mario 64 DS. Det er en kombinasjon av Power-Flower-evnen hans, ildpust, og multiplayer-evnen som gir ham vinger på ryggen. Jippi, en ildsprutende dinosaur-engel! Jeg har faktisk ikke så mye mer å si om denne FS-en enn at den er sånn middels bra, siden jeg aldri spiller på Yoshi og sjelden har ham som motstander. Men det ser hvertfall veldig kult ut når han gjør det!

Jigglypuff

Velkommen til det desidert dårligste Final Smashet i spillet! Det kan lettest beskrives som at Ballong-Pokémonen blåses opp. Men plutselig er den full. Da roper hun "Jiggelyyy!!!" og krymper igjen. På alle baner som er større enn Brawl-versjonen av Yoshis Island og WarioWare-banen er dette håpløst. På de jeg nevnte kan det faktisk bli brukt til å dytte(eller slå når hun sier "Jiggelyyy!!!") fienden ut av banen. Men ellers: HÅPLØST!