Norsk

Trenger du sommerjobb?

Er du over 20 (eller fyller 20 i år), har rent rulleblad, bestått videregående, har lappen og lyst til å jobbe med mennesker i en utfordrende situasjon? Vil du ha en sommerjobb med ansvar? <br />
 

Ila fengsel trenger flere sommervikarer! Vi holder for tiden til på Ullersmo fengsel på Kløfta(for vi pusser opp våre lokaler i Bærum)- men du vil bare tjenestegjøre med våre innsatte! Kløfta er lett å komme til med tog (3 minutter å gå fra togstasjonen på Kløfta) fra Oslo, og det er gode parkeringsmuligheter ved fengselet.

 

Dette er en jobb for de litt spesielt interesserte, men det er en fin ting å ha på cven. Miljøet er en blanding av ungt og gammelt, men det er mange unge som jobber hos oss. Det er periodevis litt hektisk, men vi nyter også en del slappe dager. 

 

arbeidsoppgaver inkluderer alt innen sikkerhet samt sosialisering med de innsatte. Kursing og opplæring vil bli gitt! Personlig egnethet blir tillagt stor vekt.<br />
 

arbeidet vil være i 12-timers skift i turnus, eller etter avtale, og med gode muligheter for ekstravakter. 

<br />
søknadsfristen går ut i morgen (host host) men vil trolig utsettes. For mer informasjon se kriminalomsorgens hjemmesider, eller spør meg i en PM.

 

dette er ikke en offisiell jobbanonse, men et hint til mine felles gamere. 

HQ