Norsk
Fottball. et umulig tema

Fottball. et umulig tema

Skrevet av disilas den 15 april 2009 klokken 21:06

Det finnes et tema som har så mange sider...
Et tema der du kan ha mange meniger der ingenting er feil....
Nemlig temaet: fotball


Men det er desverre sånn at i hverdagen går det ikke an å diskutere dette flotte temaet, fordi veldig mange folk(prøver å holde de som ikke gjør det utenfor:) ) som har helt feil innstilling. Før det første skal det nesten alltid være: ditt lag er dårlig, ikke mitt lag er best.
Det er nemlig greit å like laget ditt, men det betyr nødvendig vis ikke at alle andre lag er dårlige.
Samtale:
-hei! Hvilket lag holder du med'a.
-Rosenborg selvfølgelig
-ærs ass de suger...

La oss si det var en LSK supporter som sa dette. Hvis vi sammenligner lagene vil vi se at de er omtrent like gode. Så hvorfor si RBK er dorlig. Vi hører hele tiden den slags "mobbing". Vi hører fra stadion: rykker ned rykker ned rykker ned, Nå er det stille i fjøset. Kjøpt og betalt.
Det må da være bedre å hjelpe laget, og pushe dem til slutten.

Jeg har en del erfaring med dette, og det er veldig irriterende. Folk skal også mobbe andre hvis laget dems har gjort en tabbe dagen før. F.eks arason tabben har blitt misbruk alt for mange ganger, i flere år faktisk. Og diskusjonene går så det griner, men det beste er hvis laget har gått ut av champions luige og alle står igjen med lag de aldri har støttet før. På tv er det også gode diskusjoner, for der heier de som oftest ikke på noen lag.

Vi mangler rett og slett respekt for andre.

De som ikke liker fottball kan godt si at de ikke gjør det, men da skal de kun si det og ikke noe mer. Fottball er nemlig en av verdens mest likte sport. Jeg har ikke møtt en sjel som ikke vet hva det er.

Det finnes utallige klubber på facebook der folk hater klubber. Jeg begynner nesten å lure på om folk er sjalu fordi det er andre lag som også er gode.

Har lagt bildet der for å vise hva folk lager

Kommenter gjerne med meninger

HQ