Norsk

Ny på Xbox/Hjelp meg

Okei, hadde egentlig skrevet en lang post, men Gamereactor var så hyggelige å slettet den når jeg trykket Post ved å logge meg ut, så jeg gjør dette litt kortere.

Jeg kjøpte meg Xbox one S All-digital editon nylig, mest kun for å få spilt Ssx 3, problemet er bare at jeg ikke får kjøpt det, hverken på konsolen eller på nettsiden, jeg får bare opp feilmelding når jeg legger inn betalings infoen min. Jeg har saumfart google og prøvd å kontakte support, men det viser seg umulig. Noen som vet hva jeg kan gjøre? Mitt inntrykk av xbox er per nå ganske negativt etter mye krangling bare for å få lagd en bruker med det navnet jeg ville ha i stedet for en et randome navn og nå får jeg ikke kjøpt spillet jeg vil ha. Spillet ligger jo i butikken dems. Mulig jeg er gammel, dum eller bare alt for vandt med Playstation, men finner Xbox og microsoft veldig lite brukervennlige. For utenom hvor responsiv butikken dems på Xbox er, mye bedre enn PS store!

Så er det noen vet hva jeg kan gjøre, hvordan jeg kan få skaffet meg ssx3 på xbox one, eller så ser jeg meg nødt til returenere hele maskina.

HQ