Norsk
Sony - WTF?! + Hjelp?

Sony - WTF?! + Hjelp?

Skrevet av benni-e den 9 september 2010 klokken 19:51

Jeg kjøpte min PS3 i høstferien 2008 og hadde den i 1 og et halvt år før jeg oppdaget den triste nyheten. Jeg var hos faren min og skulle spille litt Red Dead Redemption (et av tidenes beste spill), men da jeg trykket på ikonet for å spille dette ble bare skjermen helt svart. Jeg prøvde med forskjellige spill, filmer og demoer. Det samme skjedde!! + At jeg ikke fikk Red Dead ut fra maskinen

Heldigvis hadde jeg 2 års garanti og leverte den litt trist til Euronics. De måtte sende den inn til Sony for at de skulle få fikset den. Jeg hadde heldigvis broren min sin 360 og skaffet meg litt Live og MW2, men dette ble litt kjedelig ettersom alle jeg kjenner spiller på PS3. Jeg fikk en ''bytte-PS3'' (gammel PS3 med nye deler) i starten av August. Det var av akkurat den samme modellen så jeg fikk ingen ny slim :( .

Men da jeg spilte MW2 på PS3en på den sjette dagen etter at jeg hadde fått det skjedde akkurat det samme IGJEN! PÅ DEN SJETTE DAGEN!!!!!! Jeg hadde heldigvis fått ny garanti og leverte den inn. Men da var det MW2 som hadde sett seg fast! Så da satte jeg meg ned med litt Halo og MW2 på 360. Jeg fikk enda en bytte-PS3 for to dager siden (07.08). Alt funker helt fint med den til nå, men problemet er: alle vennene mine spiller MW2.

Euronics kontaktet Sony angående de spilla som hadde sett seg fast og da kom sjokknyheten! Om TRE MÅNEDER så fikk jeg igjen spilla. Fordi at de måtte sende maskinene til Amerika for å klare å få spilla ut! Jeg kunne ikke få de spilla nye på grunn av at det ikke var Sony som hadde noe med disse å gjøre så jeg kunne få noen andre spill (sikkert Uncharted, Resistance osv) og noen kontrollere (PlayStation Move? Hadde vært fint å slippe å betale for den).

Så ja. Hva forteller dette om Sonys service?

Og en annen ting jeg trenger sykt mye hjelp til. Jeg har holdt med noe litt ulovlig på PSN å det er å holde på å bytte spill med andre spillere. Slik at de lager en bruker med min PSN slik at de kan få nedlastbare spill. Men nå tror jeg at Sony ikke har slettet brukerne på de andre maskinene og derfor får jeg denne meldingen når jeg skal laste ned greiene mine igjen:
Identiteten på dette PS3 systemet kan ikke bekreftes, så dette innholdet kan ikke brukes. 5 identiteten på flere PS3 systemer er allerede bekreftet på kontoen din. For å bekrefte identiteten på dette PS3 systemet, må du slette et annet PS3 system.
Men hvilke system har min bruker? Vennene mine har jeg slettet den fra, så det må være at Sony ikke slettet den hos de.Jeg har omtrent 100 ting jeg har betalt for å disse får jeg ikke igjen nå?! Blant annet et PS+ medlemskap!! Kan noen være så snille å si hvordan jeg kan få dette tilbake på en annen måte? Jeg har ikke kontaktet Sony angående dette.

HQ