Norsk
Fotorealisme i spill? Mine meninger

Fotorealisme i spill? Mine meninger

Skrevet av benni-e den 14 august 2011 klokken 04:31

For en uke siden så jeg en video som teknologifirmaet Euclideon hadde lagt ut på YouTube. Videoen forklarer i detalj en teknologi som ikke skal fokusere på bruk av polygoner i spill, men heller atom som i virkeligheten. Euclidideon kom med uttalelser for omtrent et år siden at de hadde funnet opp en teknologi som kunne gi et ubegrenset antall detaljer i spill og faktisk få til 100.000 ganger så god grafikk som nå. Denne nyheten dukket opp i flere av de mer populære medier, men mange hadde kunne ikke tro på dette siden de ikke viste noe fram og at alt bare var for godt til å være sant.

I videoen viser de utrolige mengder detaljer i for eksempel jorda og det ser virkelig imponerende ut, men jeg skal ikke snakke mye om denne videoen som du bør se (link nederst). Jeg vil snakke om mine meninger med at grafikk utvikler seg mye, og i min mening altfor mye. Jeg personlig er i mot det at spill skal ha fotorealisme en gang i tiden som kommer, men mange av dere tenker sikkert motsatt. Jeg elsker å spille spill på grunn av at det er å komme seg bort fra den ekte verden full. Gaming for meg er å på en måte å isolere meg i en annen verden.

Jeg føler du kommer til å miste selve illusjonen av et spill dersom det ser ekte ut. Spill for meg kommer til å bli mer eller mindre en simulator. Jeg syntes at moderne spill er slik det skal være. Jeg føler at spill som Battlefield 3, Uncharted 3, Rage og alle andre spill med god grafikk nå til dags er der det burde stoppe. Jeg vet ennå ikke skikkelig hvordan WiiU sin grafikk er, men jeg syntes faktisk at ''fugl-demoen'' så akseptabel ut.

Nye konsoller burde heller fokusere på å bringe nye og bedre elementer i selve spillet og ikke bry seg like mye om utseende. Dette var en relativt kort blogg, men jeg ville bare si at jeg er sterkt i mot at spill skal se ekte ut og jeg er interessert i å høre deres meninger

LINK:http://www.youtube.com/watch?v=00gAbgBu8R4

HQ
Sony - WTF?! + Hjelp?

Sony - WTF?! + Hjelp?

Skrevet av benni-e den 9 september 2010 klokken 19:51

Jeg kjøpte min PS3 i høstferien 2008 og hadde den i 1 og et halvt år før jeg oppdaget den triste nyheten. Jeg var hos faren min og skulle spille litt Red Dead Redemption (et av tidenes beste spill), men da jeg trykket på ikonet for å spille dette ble bare skjermen helt svart. Jeg prøvde med forskjellige spill, filmer og demoer. Det samme skjedde!! + At jeg ikke fikk Red Dead ut fra maskinen

Heldigvis hadde jeg 2 års garanti og leverte den litt trist til Euronics. De måtte sende den inn til Sony for at de skulle få fikset den. Jeg hadde heldigvis broren min sin 360 og skaffet meg litt Live og MW2, men dette ble litt kjedelig ettersom alle jeg kjenner spiller på PS3. Jeg fikk en ''bytte-PS3'' (gammel PS3 med nye deler) i starten av August. Det var av akkurat den samme modellen så jeg fikk ingen ny slim :( .

Men da jeg spilte MW2 på PS3en på den sjette dagen etter at jeg hadde fått det skjedde akkurat det samme IGJEN! PÅ DEN SJETTE DAGEN!!!!!! Jeg hadde heldigvis fått ny garanti og leverte den inn. Men da var det MW2 som hadde sett seg fast! Så da satte jeg meg ned med litt Halo og MW2 på 360. Jeg fikk enda en bytte-PS3 for to dager siden (07.08). Alt funker helt fint med den til nå, men problemet er: alle vennene mine spiller MW2.

Euronics kontaktet Sony angående de spilla som hadde sett seg fast og da kom sjokknyheten! Om TRE MÅNEDER så fikk jeg igjen spilla. Fordi at de måtte sende maskinene til Amerika for å klare å få spilla ut! Jeg kunne ikke få de spilla nye på grunn av at det ikke var Sony som hadde noe med disse å gjøre så jeg kunne få noen andre spill (sikkert Uncharted, Resistance osv) og noen kontrollere (PlayStation Move? Hadde vært fint å slippe å betale for den).

Så ja. Hva forteller dette om Sonys service?

Og en annen ting jeg trenger sykt mye hjelp til. Jeg har holdt med noe litt ulovlig på PSN å det er å holde på å bytte spill med andre spillere. Slik at de lager en bruker med min PSN slik at de kan få nedlastbare spill. Men nå tror jeg at Sony ikke har slettet brukerne på de andre maskinene og derfor får jeg denne meldingen når jeg skal laste ned greiene mine igjen:
Identiteten på dette PS3 systemet kan ikke bekreftes, så dette innholdet kan ikke brukes. 5 identiteten på flere PS3 systemer er allerede bekreftet på kontoen din. For å bekrefte identiteten på dette PS3 systemet, må du slette et annet PS3 system.
Men hvilke system har min bruker? Vennene mine har jeg slettet den fra, så det må være at Sony ikke slettet den hos de.Jeg har omtrent 100 ting jeg har betalt for å disse får jeg ikke igjen nå?! Blant annet et PS+ medlemskap!! Kan noen være så snille å si hvordan jeg kan få dette tilbake på en annen måte? Jeg har ikke kontaktet Sony angående dette.

HQ
Åra 2010-2011, for gode spillår?

Åra 2010-2011, for gode spillår?

Skrevet av benni-e den 26 august 2010 klokken 21:19

2010 har vært et ekstremt bra år for spilling (til nå). Med titler som Heavy Rain, God of War III, Red Dead Redemption, BF: Bad Company 2, Mass Effect 2, Splinter Cell: Conviction og mange flere så kan vel ingen komme å si at 2009 var bedre (for 2011 har allerede slått 2010 til blods). Og det er mye mer å komme, og ettersom jeg gleder meg så utrolig mye til resten av spilla som kommer i år og alle de andre som kommer i 2011, har jeg tatt meg den tiden til å skrive en liste med altfor mange spill (24 spill!!!!)

Jeg er faktisk bare glad for at en del spill ble utsatt, for da vet du at utviklerene bryr seg om spillet og jeg blir ikke blakk så fort da. Jeg har lagt til begrunnelser for hvorfor jeg skal skaffe meg disse spillene. PlayStation Move er også med på lista, med denne på lista blir det 24 spill og en gadget. Her er lista:


2010 *= MUST HAVE!!!!!
Mafia II (PS3) 27.08.09 (kanskje) 18+
-Mafia II er et spill som for mange anmeldere var skuffende, en ting jeg synes er jæ**** dårlig gjort av utvikleren er neddatert grafikk på PS3-versjonen, ettersom dette skal være den ''kraftigste'' konsollen, men jeg digget demoen og historien ser ut til å bli en voksen og dramatisk en, og demoen var skikkelig bra. Dette spillet kommer sikkert til å bli plukket opp når det har gått ned i pris.

H.A.W.X 2 (PS3) 02.09.2010 (kanskje) 12+
-Jeg prøvde bare demoen av forgjengeren og kan si at jeg ikke syntes det var særlig gøy. Middelmådig grafikk og ikke noe særlig bra gameplay, men det ser ut som H.A.W.X 2 skal forbedre dette. Grafikken er super og spillet har tempo som jeg ikke har sett maken til før. Det ser også ut som mer variasjon kommer til spillet.

Halo Reach Spesialutgave (XBox 360) 14.09.10* 16+
-Trenger jeg å nevne noen grunner til at dette blir et kjøp? Sikkert ikke, men jeg gjør det likevel. Først og fremst så har alle spillene fra Halo vært noe av det beste fra hele sjangeren. Halo er episk, har perfekt gameplay, en historie som nesten ingen FPS'er kan måle seg med. Halo er ikke bare en serie med nær perfekte enspillermoduser, men tilbyr en av de beste samarbeidsmoduser og en flerspiller som tilbyr ekstrem moro. Alle Halo spill er spill verdt å plukke opp, og jeg tror at Reach kan være en av de beste spillene som blir lansert på LANG tid. REMEMBER REACH!

PlayStation Move 2010 19.09.10
-Move er vell egentlig Wii HD med mer hardcore titler. Og Wii er allerede fantastisk, men desverre så har jeg ikke noen Wii. Så dette kan være en god løsning for de som vil spare penger og fremdeles vil ha en Wii.

Medal of Honor (PS3) 15.10.10* 18+
-Medal of Honor spillene har ofte levert virkelig gode opplevelser, og det ser ikke ut til at det nye spillet i serien kommer til å bli noe annerledes, bare at det tar en litt CoD-approach og flytter seg til den normale tid. Enspilleren er egentlig det jeg setter * for og den ser ut til å knuse MW2s , multiplayeren ser bra ut, men jeg er ikke altfor hypet.

Star Wars: The Force Unleashed 2 16.10.10(PS3) 16+
-Jeg har aldri vært noen stor Star Wars fan, men synes at Force Unleashed så litt kult ut, så når jeg fant det for 150kr i Danmark bestemte jeg meg for å plukke det opp og sikkert få noen lettjente trophies. Og jeg ble skikkelig overrasket over hvor episk og kult det var. Så for meg blir 2'ern et kjøp

DJ Hero 2 (PS3) 22.10.10 7+
-Jeg elsket det første DJ Hero pga det var litt nyskapende og hadde et helt fantastisk utvalg av musikk. 2'ern ser jeg fram til ja

Gran Turismo 5 (PS3)* 3.11.10 3+?
- Bilspill har ikke vært det jeg er mest glad i, men enkelte ganger hender det jeg kjøper et som ser kult ut, og det er nettop derfor jeg skal kjøpe GT5, grafikken ser fantastisk ut og så gjør gameplayet.

Call of Duty: Black Ops Prestige Edition (PS3) 9.11.10* 18+
-Jeg har vært en CoD fan siden CoD4, og har likt alle de seneste spillene, CoD4 og World at War var noen skikkelig gode spill, men MW2 var til tiders et veldig frustrerende spill som du ofte kunne tro var skapt for noobs. Jeg håper at Black Ops kommer til å fikse problemene i multiplayeren og enspilleren ser kick-ass ut. Lykke til Treyarch!

LittleBigPlanet 2 (PS3) November* 7+
-LBP var et spill som ikke noen har sett maken til. Med ekstrem kreativitet og morsom flerspiller, søte figurer og play,create and share-greia så gjør det at LBP sto ut som noe nytt. LBP2 er ikke bare et plattform spill, men en plattform for spill. Du kan faktisk ikke bare lage dine egne brett, men du får også uendelig mange muligheter og du kan også lage egne spill.

Assassin's Creed: Brotherhood Collectors Edition (PS3) 18.11.10* 18+
-AC1 var for mange skuffende, men for mange et veldig unikt spill. Jeg går for at det var et unikt spill og 2ern var enda mer unikt. Brotherhood ser ut som et actionfylt spill med enda mer av den gode historien. Hvem kan vel si nei til mer Assassin's Creed?

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (kanskje) (PS3) 19.11.10? 12+?
-Harry Potter har alltid vært min favorittserie når det kommer til bøker/filmer, de klarer på en måte å få deg inn i denne komplekse verdenen. Og de fleste spillene er egentlig best for fans, men dette spillet fokuserer mer på action og det blir spennende å se hvordan det blir.

2011
Mass Effect 2 (PS3) Januar 2011* 18+
-Mass Effect 2 er etter min mening det beste rollespillet noen sinne, og er en av mine favoritter på 360. Og da skal jeg selvfølgelig skaffe meg PS3 versjonen

Portal 2 (PS3) 2011 16+
-Portal er kanskje det mest spesielle og geniale spillet jeg har spilt. Det hadde en god humor og du følte deg belønnet når du klarte en av de mange prøvene. 2'ern er det bare å glede seg til.

InFAMOUS 2 (PS3) Februar 2011* 16+
-InFAMOUS er et utrolig bra spill som inneholder en spennende historie samt latterlig bra gameplay. Det ser ut til at det kommer litt mer action i nummer 2 og grafikken er mye bedre.

Killzone 3 (PS3) 28.02.2011?* 18+
-Jeg elsket Killzone 2 pga dens gode enspiller og flerspiller. Det var et veldig bra laget spill og nummer tre i serien ser ikke ut til å bli dårligere!

Ghost Recon: Future Soldier (PS3) 30.03.2011?* 18+
-Snikeaction i Norge. Det forklarer vel bare hvor awesome dette kommer til å bli!

Crysis 2 (PS3) 25.03.11* 18+
-Jeg kunne tenkt meg utrolig mye å spille det første Crysis, men har desverre ikke den beste spille-pcen. Så endelig kan jeg spille grafikkmonsteret på konsoll!

Brink (PS3) tidlig 2011 16-18+
- Blanding av Mirror's Edge og mer skyting. Kan det bli dårlig?

Deus Ex: Human Revolution (PS3) tidlig 2011* 18+
-Jeg har ikke hatt greie eller spilt noen av Deus Ex spilla, men etter å ha sett traileren så dette ut som et spennende spill med god grafikk og skikkelig bra historie, til nå ser det ut som et definitivt kjøp!

Max Payne 3 (PS3) Usikker dato (tror rundt mars) 18+
-Etter annonseringen av spillet har det ikke blitt sagt særlig mye om dette spillet, så vi får bare håpe at det blir noe av det ettersom de andre spillene i serien var fantastiske

Rage (PS3) Septemeber 2011? 18+
-Enda et skytespill som ser skikkelig bra ut. Bra grafikk og spennende gamplay er alltid velkomment.

Batman: Arkham City (PS3)* 30.09.2011? 16+
-Batman: Arkham Asylum var uten tvil det mest overraskende spillet i 2009, og dette var ikke bare et bra spill for fansen, men for alle. Og Arkham City høres enda kulere ut!

Mass Effect 3 (XBox 360)* 2011? 18+
-Det er bare spekulasjoner enda om det kommer i 2011 og det er ikke sikkert, men ettersom at Mass Effect er for meg de beste RPG'ene ute å¨markedet så blir dette et kjøp.

Spec Ops: The Line (PS3) 2011? 16-18+?
-Spec Ops er det ennå ikke så mye info om enda, men etter trailerene så ser dette ut som et annerledes tredjepersons skytespill, som foregår i Dubai.

Hva er det du gleder deg til i det kommende året? Kommentarer og kritikk hadde vært fint :)

-Benjamin
Bildet er fra Assassin's Creed: Brotherhood (Ubisoft)

Mass Effect 2 Til PS3 BEKREFTET!!!!!

Mass Effect 2 Til PS3 BEKREFTET!!!!!

Skrevet av benni-e den 17 august 2010 klokken 18:00

Vel etter alle ryktene er det endelig offisielt at det beste rollespillet noen gang laget skal bryte sin eksklusivitet til Microsofts plattformer. Endelig skal 2'ern og foreløpig bare 2'ern komme til PS3, vel dette er INSANE goe nyheter til dere PS3 fans ute der som ikke har en 360. Mass Effect 2 skal komme til Sonys plattform den 11.januar 2011. Og dette betyr vel selvfølgelig at 3'ern også kommer til PS3? Datoen satt er foreløpig bare for Europa :D Men det kommer sikkert til andre deler av verden også. Og dersom du ikke har skaffet deg det eller kommer til å skaffe deg det så er du litt vel syk! For dette spillet er alt et rollespill bør være og er definisjonen av EPIC!!! Jeg håper også at 1'ern også kommer til PS3!

Vennligst legg igjen en kommentar :)
Link til video: http://www.youtube.com/watch?v=hZ4QNq3RVAI&playnext=1&vide
os=E3Mod5KoiUk&feature=sub

Kilder: Gameinformer.com

Black Ops multiplayer teaser!!!!

Black Ops multiplayer teaser!!!!

Skrevet av benni-e den 9 august 2010 klokken 19:26

Den første Black Ops multiplayer teaseren har kommet, og etter min mening AWESOME!!!!! Spillet ser ikke så alt for likt ut som MW2 og det ser mer balansert ut. Enkelte nye killstreaks ble vist og nye våpen. Det er også mulighet til å filme gameplayet ditt akkurat som i spill som Halo 3 og Uncharted 2! Mer info kommer den 1.september!

Link: http://www.youtube.com/watch?v=n-EiIYgC_rw&playnext=1&video
s=t_w9zr1jM5c

Bildet er IKKE fra multiplayeren.