Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor GIEFAWAY!!!

Gamereactor GIEFAWAY!!!

Skrevet av ZubiMar den 3 mai 2011 klokken 18:38

Det er ikke så mye jeg kommenterer eller blogger lenger, og det henger sammen med at jeg har mye å gjøre på jobb, og den lille fritiden jeg har til overs blir brukt på andre ting (les: spilling).

Men jeg snoker jo fortsatt rundt her inne, og i forbindelse med planlegging av å flytte til en annen leilighet kom jeg over en bunke med Gamereactor-blader som jeg tydeligvis har spart på rimelig langt tilbake. Det er snakk om en komplett samling fra Nummer 57 (Februar 2008) frem til det siste nummeret, 87. Altså 30 blader, de fleste av ypperste kvalitet den dag i dag (alle med samtlige sider intakt)

DISSE BLADENE BLIR KASTET I SØPPELKASSEN!!!!!

Eller gjør de det? Jeg kom nemlig til å tenke på dere her inne rett før de ble pælma i en plastpose for å gjøre plass for "viktigere" ting. Er det noen her som samler på GR-blader og kunne tenke seg dem? De gis bort helt gratis, og jeg kan også strekke meg til å betale porto for dem (Snill jævel, nemlig).

Så, hvis du vil ha dem, skrik ut. Er det flere som skriker trekker jeg en vinner en eller annen gang i løpet av uka.

HQ