Norsk
Nye blogger àla Zechez!

Nye blogger àla Zechez!

Skrevet av Zechez den 15 september 2007 klokken 23:09

Nå begynner det å bli lenge siden jeg skrev blogg. Hvorfor? (Ikke det at jeg tror noen lurer, men det gjør jeg, så håper jeg kan svare!)
Jo, fordi, jeg har ikke anelse på hva jeg skal skrive om!
Derfor kan innledelsen i denne bloggen fungere som en liten Melding til folket (på GR) om at jeg ser gjerne at dere skriver et kort greit PM til meg om ting jeg kan bloggere.

Midtpartiet i bloggen derimot, skal handle om noe annet. Noe helt annet. Noe som kan gjøre deg i stand til å se det beste i folk. begynne å klemme folk på gata. Midtdelen skal underholde, den skal strekke seg ut til de som leser. Den skal være romantisk. Den skal være skummel. Den skal kunne løse verdens problemer. Den skal kunne hjelpe deg å bli kvitt ditt skallede hår.
Men akkurat det tar vi en annen gang.

Jeg vil gjerne skrive litt om Pokemooon! Nok en gang er jeg hekta! Diamond traff Head on!
Jeg vil advare de som vil kjøpe Diamond også. Diamond er engetlig bare for de som like å ha pokemon spillene. Det er + - ingenting NYTT med Diamond. Det handler fortsatt om å fange Pokemon ( Noe sier meg at den nyheten fikk ditt skallede hår til å gro!) Og det handler om bli BEST.

Litt historie.
Du starter, som vanlig, i andre etasje hos din mor. En kamerat stikker innom å sier at hvis du lar ham vente for lenge på deg, skylder du ham 100.0000 PkMn $! Men, det som menes med å la ham vente LENGE er Ca. 2 døgn.
Du finner en koffert i skogen, og får din Pokemon. Vann,Gress,Flammeee.
Spille utvikler seg, du trener pokemon, skaffer pokeballs, knerter gymledere, og kommer endelig til Elite 4, som du eier på første forsøk.

Litt om hvordan jeg oppfatter spillet.
Spillet har jo mye bedre Grafikk enn de tidligere spillere, og blir mye lettere å spille når alt er pent og velorganisert.
Menyene er lette å forstå, selv om enkelte Items havner på litt rare steder i Bag'n. Det vanskeligste med baggen er å skjønne hvordan du åpner. Er det med Start? Er det med Select? Nei, det er med X.
De nye pokemonene er egentlig ikke særlig oppfinnsomt laget, og ser bare stygge ut. Mesteparten ihvertfall.
Men det som tar lengst tid med å klare spillet, er å skaffe seg National Dex. Man må nemlig SE alle pokemonene i Sinnoh. (Den nye regionen) Og der er det 150 Pokemon.
Når man skaffer seg Nat Dex, åpner nye muligheter seg. En ny del av Victory Road, Begge veiene ved Battle Tower åpnes, og Pal Park åpner!
Pal Park er veldig snedig, og morsomt. Man setter Sitt Pokemon Ruby, Saphire, LeafGreen, FireRed inn i Gamslot'n, altså på undersiden av DS'n, slik at Diamond/Pearl står i oppe og Ruby, Saphire, LeafGreen, FireRed står i på undersiden(Et om gangen da)
Så skrur man av DS'n, og starter Diamond/Pearl. Man har nå et valg på start menyen "Migrate From Ruby, Saphire, LeafGreen, FireRed" Slik at man sender pokemon FRA Ruby, Saphire, LeafGreen, FireRed TIL Diamond/Pearl, og kan dra til Pal Park for å fange de! Linkeing på samme DS!

Det var alt jeg hadde om Diamond/Pearl.
Håper noen der ute fikk lyst til å kjøpe det ;-)

Avsluttningen på bloggen skal ikke være så veldig lang. Faktisk mye kortere enn innledningen eller Midtdelen. Den skal faktisk være såpass kort, at man ikke trenger å bruke hele helga på lese den, neida, du skal bare trenge tiden det tar deg å spise en Twix fra Twix posen din. Eller et slurp Fra Cola'n.
Avsluttningen skal inneholde det man forventer av en avsluttningen. et vittig sluttpoeng, en linje man har hørt før, både fra Politikere, Terorister, Psykopater og Kamikaze bombere. Jeg må advare, Slutten kan bli litt tung for noen. Med noen mener jeg de dærre med navlestreng.

Takk for meg.

HQ