Norsk
Gamewar 3

Gamewar 3

Skrevet av Zechez den 17 mars 2007 klokken 12:04

Alle som er hakke mer interisert i spill enn sin egen avdøde tippoldefar, vet at kampen mellom Sony's Playstation, Micrsoft's Xbox og Nintendo aldri kommer til å ende. Krigen mellom disse blir bare "voldeligere og voldeligere" for hvert år, og kanskje spesielt i år.
Nintendo omgjør sine kontrollere helt og satser på et bredere market, fra de på 3+ til de på 180- år. Sony satser på råhet og Blu-Ray, mens microsoft kommer med god grafikk og tilfredstilllende kontroll.
Vi har alle lest innleggene på mindre seriøse forum, hvor Fan-Boys skriver:
Nintendo suger!
Playstation suger!
Xbox suger!
Når vi leser disse innleggene setter det en klump halsen på oss, da vi ser våre kjære favoritter bli omtalt som noe de ikke er.
For alle maskinene som har blitt sluppet nå
(Wii, PS3, 360) er alle glimrende maskiner, som appelerer til vårt indre barn, og den måten vi syns er best å spille på. Noen elsker kanskje at PS3 er så sinnsykt rå og kraftig, og likevel stille som en mus mens man spiller?
Noen elsker kanskje at Wii har denne nye kontroll-metoden som fryktelig gøy å spille med + at den gir den treningen mange av oss spillfantaster trenger?
Og noen elsker utseende på 360, den Glimrende graffiken dens og de fantastiske spakene.
Trenger vi egentlig å slåss om hvem som er best?
Spillmarkedet funker som religion for oss, der noen elsker Microsoft, noen Sony og noen Nintendo. La Fan-Boys holde seg for seg selv, ikke plag oss som skjønner at spill har en dypere mening, enn at de andre suger. for det gjør de ikke.

(Beklager måten jeg legger fram Microsoft's nyheter, men vet ikke helt hva de nye tingene på Xbox'en er. Beklager)

HQ