Norsk
BondeLANd BF2142 Compoer

BondeLANd BF2142 Compoer

Skrevet av Zaney den 16 september 2008 klokken 18:27

Jepp, det er jeg som har ansvaret for 2142 compoer på BondeLANd, å det kommer til å bli 5 forskjellige ting på Custom Maps(kan lastes ned her: http://forums.easports.com/mboards/thread.jspa?threadID=42823
1&tstart=0
)

Værtfall her er noe av det jeg har planlagt:

1: 2vs2 Sniper ELLER 1vs1 Knife.

Hvis det blir 2vs2 Sniper, så kommer det til å bli på et ganske mørkt map som det snør på, dette mappet er ganske stort, så det blir litt å gå på, så det er derfor det blir 2vs2 istedenfor 1v1, Reglene er enkle: Det SKAL være Headshot, ikke noe bodyshot, hvis noen blir skutt på med et bodyshot vil en supply create komme ned fra luften og gi ammo og healing, DET er ikke lov med RDX (C4) APM(Claymore), og ikke pistol, men alt annet er lov, det er muligheter for å bruke knife hvis det blir close-combat.
Det blir bare en vinner, så på slutten er det 1vs1 sniper på et mindre map.

Eller hvis det blir 1vs1 knife så er det så lett at det blir på Camp Gibraltar, førstemann til å ta ut den han kjemper mot 3ganger
Regler: du kan hoppe og sprette så mye du vil, bare du ikke starter med glitching, du kan også ha marathon løp rundt hele banen hvis du vil, men varer det lenge nok så blir han som stikker av skutt på og får 1 death, dette skjer ikke hvis det er hele tiden close-combat.
Men på lan'et vil det bli stemt av om det blir knife eller sniper(kan også hende at det blir begge deler)

2: Billøp!
Dette blir gjort på custom mappet "The Hell" som er laget for billøp, det blir 3 runder å kjøre rundt, og alt er lov, du kan godt ta ut de andre du kjører mot, men ingen jukser med å ta overdrevne snarveier, selv om det skal godt gjøres på den banen.

3: Zombie mod 2142 (Lastes ned her: http://zmod.freezoka.com/ )
Dette blir 1vs57botter som springer rundt med kniv (se http://gamereactor.no/blog/zaney/13966/ ) Her er det altså om å overleve lengst, den som har tatt ut mest botter på 10deaths får en premie!
Reglene: Du kan bruke hva som helst, men ikke gå der Zombiene ikke kommer! (f.eks Opppå en bil, klatre opp en stige, glitching osv) men det morsomste med denne moden er at det er UMULIG å få resupplies, eneste du har er Pistolen(og kniv) som har evig med ammo, så her er det om å ikke gjøre for mye "spray & pray"

4. Denne kom Zechez med: Du skal klatre opp en veldig bratt bakke! uten noen
hjelpemidler, bare føttene! prøver enda å finne en bra plass der det skal foregå(Zechez du har ikke vist meg den plassen du hadde tenkt på!) men dette blir rett å slett førstemann opp!

5. Vet ikke enda, men kommer sikkert med noen planer senere! hvis dere har noen er det bare å komme med de!

HQ