Norsk
Naruto

Naruto

Skrevet av Zaney den 26 august 2008 klokken 17:22

Ja, nå har jeg også begynt å se på Naruto, siden jeg har sett så mange folk her på GR med bilder av Naruto og de andre så tenkte jeg at det var på tide at jeg måtte ta en titt på dette, egentlig hadde jeg tenkt å se på det for lenge siden, men en venn av meg sa at det ikke var noe bra, men til slutt tenkte jeg bare at jeg skulle gi det en sjanse, og jeg ble overrasket for at jeg ikke hadde gitt dette en sjanse før.

Nå har jeg jo ikke sett alle episodene(Ja vet at det er veldig mange), men er på episode nr.27 og så langt ser det bra ut, men var jo veldig avhengighetsskapende! Kan jo sitte inn hele dagen å se på det,(Zechez du har rett i det) men skal ikke mye til for å rive meg vekk fra det (f.eks i går da arneisback kom på ventrillo'en til Trønderbataljonen og sang favoritt sangen sin(nevner ikke navn på sangen,han får si det selv :P), var i starten på episode 27 da).

Nå har jeg jo sett noen episoder på Anime'n men har ikke lest manga'en, så hvis noen vil anbefale de er det bare å si ifra.

Men har jo sett noen anime'er, men Naruto er den beste sålangt! Er fortsatt noen måneder til jeg kommer til å starte med Naruto Shippuden(Zechez har forklart meg litt om det)men dere kan godt si om det er bra eller ikke(og om det anbefales)

Får gi Naruto 9/10

Men til slutt, Zechez sa noe om at episode 135 eller noe, ikke var laget av fyren bak Naruto, anbefales de eller skal jeg bare hoppe over de?

HQ