Norsk
Mislykka Oppmerksomhet?

Mislykka Oppmerksomhet?

Skrevet av Zafford den 1 november 2008 klokken 14:36

Ungdommer finnes overalt i verden, og alle dem har et eget syn på livet. Jeg Begynte på Ungdom skolen nå i høst og ser store forandringer, alt er annerledes. Det er som om ting blir det opp i gruppe som man kommer i kontakt med hver dag. Vi har gangsterne, emoene, Mobberne, mobbe *ofrene*, og de nøytrale. De kommer borti alle dem om dagen, og veldig mye går på humøre dems. Heldig vis er jeg en av de Nøytrale, jeg mobber ikke, røyker ikke, jeg blir ikke mobbet selv og jeg er på ingen måte emo.

Men hver dag på skolen min er en ny opplevelse, jeg ser hele tiden at det er folk som blir mobbet og plaget, og at det er utrolig mange som drikker og røyker 8-9-10. Klasse. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor de skal ha et så stort sosialt press, og jeg skjønner at noen er tilbake stående, men er de så tilbakestående at når jeg snakker med dem så blir de redd? Når folk i klassen min kommer til meg og sier at jeg skulle ha verdt med på å drikke i helgen, fordi det er kult?! Er det kult å drikke sprit og øl når du er 13 år gammel? Så kommer mobbingen. Hver dag ser jeg at folk blir slått plaget mobbet og tilslutt så orker de ikke å gå på skolen mer? De tar det opp med foreldrene, så læreren. Læreren sier de skal fikse det, men driter i det foreldrene fortalte tar lønna si og stikker hjem og er sur på alle ungene på skolen. Folk sier at man alltid skal gå til Foreldre og etter det læreren, men når det ikke hjelper hva gjør du da? Jo du blir plaget fordi du liker å spille piano? Hallo?! Det blir alt for dumt, hvilken rett har en person lov til å plage meg fordi jeg spiller gitar for eksempel? Folk har jo ikke lov til å være seg selv før de får sosialt press og begynner å røyke fordi det er kult? Syns noen av dere at det er kult å røyke?

Så kommer vi til der folk begynner med vold. Jo jeg syns de som bruker vold på andre uten mål og mening har virkelig problemer med et eller annet. For ikke så lenge siden ble en fyr i klassen kastet ned i en busk som var ca 1m under dem..... han begynte å blø og de bare lo av han. Han fikk et kutt på hånden som ikke har grodd helt ennå. Hvorfor gjør folk slike ting? Er det morsomt? Tenker de i det hele tatt på konsekvensene? Jeg leste på Tv for en stund siden at foreldre måtte bytte skole for barne sitt fordi verken Læren eller Rektor brydde seg. Jeg mener dette er ikke noe tull som bare foregår på ungdomskolen, dette tar hele veien fra barne skolen til videregående. Jeg tenker på alle de som faktisk har blitt plaget så lenge fordi de for eksempel ikke har lyst til å begynne med røyk. De som mobber kan ikke ha noen selv respekt samt respekt for andre.

Nei personlig syns jeg dette er den dummeste måten og få oppmerksomhet på, hvis det er faktisk det de prøver på. Dette her, har jeg godt lenge å tenkte på. Hvorfor gjør de det egentlig, hva er målet? Et dårlig forsøk på oppmerksomhet ? Eller har de utrolig lite å gjøre? Er dere en av Mobbe ofrene eller er en Mobber selv? Syns dere det er kult på noen som helst måte å drikke? Personlig syns jeg dette er en utrolig dum måte å bli populær på. Hva syns dere?

HQ