Norsk

Skogen - Del 2

Etter positive komenterer på del 1, kommer nå også fortsettelsen. Historien blir sannsyligvis på tre deler, og jeg vil legge ut den neste etter planen i morgen.
Håper dere liker del 2:

Etter ti minutter begynte stien å bli smalere, og det ble også mørkere. Tåken snek seg bortover bakken. Nå begynte Alex for alvor å bli redd. Han fortsatte litt til, men så ble plutselig stien borte. Det var bare ikke noen vei lengre, bare lyng og annen vegetasjon. Han bestemte seg for å snu og ta den andre veien. Men da han snudde seg, var stien borte. Han så seg rundt og gikk noen skritt til siden, men stien var borte. Tåka gjorde det ikke lettere heller, akkurat.
Alex fikk panikk. Han spurtet vekk i en tilfeldig retning. Tåken lå tjukt overalt. Etter noen minutters løping stoppet han for å få igjen pusten. Hva skulle han gjøre? En ugle tutet, og det begynte å bli kaldt. Alex prøvde å roe seg ned, og så seg rundt etter tegn til sivilisasjon. Var det ikke et lys, langt der borte? Han begynte å gå mot lyset.
Ettersom han kom nærmere, så han at det var et bål. Han gikk nærmere. Bålet lå i midten av en lysning, med masse trær rundt. Det satt noen menn rundt bålet. Alex skulle akkurat til å gå inn i lysningen, da han så noen som fikk han til å stanse.
Det lå tre maskinpistoler ved siden av mennene. Maskinpistoler? Midt ute i skogen? Hadde det vært rifler eller hagler kunne de vært til jakt, men maskinpistoler? Alex spisset ørene for å høre hva de sa. "...Angriper vi byen i morgen, da," sa den ene mannen. "Ja, med redskapene i bunkeren blir det som en lek," svarte en annen av mennene. Først da la Alex merke til bunkeren.
Den var gravd halvveis ned i jorda i utkanten av lysningen. Bare inngangen stakk opp. Alex besluttet å ta en kikk inni den. Han snek seg rundt lysningen, og sørget hele tiden for å holde seg ute av syne. Til slutt stod han rett bak inngangen til bunkeren. Han ventet til mennene slapp et lite latterbrøl, før han smatt gjennom åpningen. Det var ganske mørkt der inne, men en liten tent lyspære i taket gjorde det litt lettere å se. Bunkeren var et rent våpenlager! Sprengstoff, granater, maskinpistoler, hagler, snikskytergevær, bazookaer og rifler. Alex hadde aldri sett så mange våpen i hele sitt liv! Men han hadde sett nok, på tide å komme seg vekk herfra. "Hei, vi har en inntrenger!" Alex virvlet rundt. Foran utgangen stod en av mennene og så ned på han.
Vakten smalt igjen døren. Alex kastet seg bort til et stativ med maskinpistoler. Han trakk ut en, og fyrte løs mot lyspæren i taket. Rekylen gjorde at hele kroppen hans ristet. Alt lyset sloknet. Mannen skrek og Alex hørte han kom løpende, men det hørtes ut som han snublet i noe. Alex snek seg lydløst forbi der han trodde vakten var, og løp mot lysstrimen som sivet inn fra en sprekk i døren. Han dyttet opp døren og la på sprang. Dessverre hadde de andre mennene hørt skrikene, og var på beina med maskinpistoler i hendene. Alex løp for livet.

Hva synes dere? Sorry for å stoppe i spenningens sentrum, men må jo gi dere lyst til å lese neste del! Håper denne ble like bra som første del, med andre ord god. Liker å skrive, og jeg legger mest sannsynlig ut flere stiler i fremtiden, håper dere setter pris på dem også!


Neste del inneholder en nervepirrende fluktsekvens, så hang in there!

HQ