Norsk

Top 10 signaturer på forumet - Del 7

Hei og hopp!
Da skal jeg presentere fjerdeplassen på denne listen. Dette er nok en signatur på engelsk (kanskje jeg har en svakhet for dem) full av humor.
Når jeg legger til at denne brukeren også er veldig flink til å tegne og også har usannsynlig mange innlegg på forumet lager jeg vel en sjangs for at dere kan gjette hvem han er, og kanskje enda større sjanse for at dere llerede har rettet de uskyldsblå mot teksten i tykk skrift lenger nede, ubevist eller ikke.
Uansett, her er fjerdeplassen:


4 - Ikki-Kun!!
"Online fights are like the special olympics. Even if you win, you're still a retard."

Denne signaturen passer jo veldig med vilken stor sportslig turnering som fåregår i dette øyeblikk. Jeg falt for denne signaturen med en gang jeg fant den, og plasserte den rett på fjerdeplass, uten noe styr med å vurdere de forskjellige mulighetene mot hverandre om og om igjen. Den er på en måte ganske enkel (litt som tegningene hans) men de presenterer også en del ting og fin humor (også litt som tegningene hans...). Uansett, jeg har vell sagt mitt, og fått presentert fjerdeplassen, da avslutter jeg denne bloggen med å si at jeg aldri har sett en bruker med flere innlegg enn ikki-kun (ikke at jeg ser spesielt etter det akkurat....)

Så før musen mot min blogg, som kommer i morgen, så får dere se hvem som tar krav på tredjeplassen.

HQ