Norsk

Fra "hardly working" til "working hard"

Skrevet av Warwigan1 den 8 februar 2012 klokken 17:57

Det er ikke alltid man selv er fornøyd med det valget man selv har tatt. Men noen ganger kan man rette opp i valget, men det har som oftest konsekvenser. Jeg går på vg2 data og elektronikk. Det var min drøm å jobbe i data butikk resten av livet, helt til nå. Så dette blir en blogg om hvordan jeg skal ta en annen utanning og jobbe mye mer.

Jeg vet ikke helt hva som fikk meg til å endre mening. Hadde gode karakterer og en bedrift som viste interesse for lærlingplass allerede etter vg2. For meg gikk valget på å fortsette utanningen min og ta datateknikk på NTNU. Dette krever at jeg tar påbygg som forbredelse. Dette er heldighvis på samme skole som jeg går nå. Det er en liten hindring, jeg var så lat og ikke tok R1 matte. Dette må jeg ha for å komme inn på tredje året.

Så etter litt snakk med rådgiveren får jeg veldig sikkert lov til å slenge meg på R1 matte gruppa og ta et års pensum på rund tre månder. Ikke umulig, men vanskelig. Jeg har alltid surfet meg igjennom vg1 og vg2 fordi jeg hadde en del forkunskaper og interessse for data.

Jeg håper selv jeg klarer å gjøre dette. Men alt jeg trenger er litt motivasjon. Det er da veldig behagelig at folk som står meg nær støtter meg på dette valget. Helt siden niende klasse hadde jeg bestemt meg for å ta fagbrev. Har blitt litt eldre, men jeg syntes at jeg kunne bestemt meg litt før om endringene slik at R1 matten kunne blitt litt lettere.

Kanskje dette blir en blogg serie. Kan være en måte å få ut litt frustrasjon ut på hvis det blir mye. Dette er i allefall min start på det som blir mye mer jobbing enn det jeg hadde planlagt.

Warwigan1

HQ