Norsk

Arbeidsuke i Gamereactor siste dag

Skrevet av Warwigan1 den 13 mai 2009 klokken 12:26

Tre dager har gått her i Gamereactor, dette er en liten statusrapport fra min siste dag i arbeidsuke her i Gamereactor.

I dag dukket jeg opp utafor kontoret til Gamereactor rett før klokka 9 som vanelig. Jon Cato satt også som vanlig og skrev artikler som skulle enten i bladet eller på sia mens han hørte på musikk. Dagen startet som en casual dag, se hva de andre spillsidene har skrevet om ikke vi hadde skrevet noe om enda å oversette det. Det ble da litt skriving, både Rock Band Country pack og Ps3 sitt nye design ble lest og oversatt. Oversettelser er noe jeg har fått veldig sansen for og det ganske gøy også når det handler om spill selvfølgelig. Nesten nøyaktig klokka 10 kom CT. Etter at jeg var ferdig med begge artiklene var det bare å sende dem til CT for kvalitetskjekk.

Den neste oppgaven var langvarig, jeg skulle skrive brev til biblioteker med GR bladet inni. Dette var da for å få GR inn i de lokale bibliotekene som er spredt i Norge. Denne oppgave tok lang ti og etter den var jeg helt utslitt i hånda etter alle disse brevene. Da var det bare å dra på postkontoret for å levere dem og dra innom et lunsj bakeri og kjøpe en baguette med egg og bacon og en cola zero til JC. Jeg fikk utdelt et kreditkort og en kode, JC sa jeg skulle betale med det på posten, de stolte virkelig på meg. Etter en tur på posten var det rett til bakeriet. Jeg dro fram en cola zero fra kjøleskapet og la den på disken. Når jeg skulle bestille bagetten sp husket jeg bare egg. Så da jeg sa en baguette med egg spurte dama bak kasse om det var egg med bacon, tomat, ost, skinke eller en haug med andre pålegg. Etter 5 minutter med tenking falt jeg tilslutt på egg og bacon, og det var riktig, takk og lov. Turen gikk så tilbake til GR lokalene. Der var den oppgaven å blogge siste del av Arbeidsuke blogg serien.

Klokken er bare 12 og jeg slutter 15 så jeg vet ikke hva som blir den siste oppgaven(e) jeg får. Men siden dette er siste dagen i arbeidsuka vil jeg bare takke for meg. Det har vært skikkelig kult å jobbe i Gr og det slår helt klart alt det de andre vennene mine har gjort. Så takk for en fin uke (eller 3 dager) JC og CT.
Takk og adjø, (ikke for alltid får vi håpe) Warwigan1

HQ