Norsk
Blog
Første Tattoo

Første Tattoo

Skrevet av Venom140 den 20 september 2013 klokken 18:18

Dette blir ikke en av de lengste bloggene igjennom tidene, men vil bare introdusere dere til min nye tattoo som jeg tok denne uken. For dere som missliker folk med tatoveringer så kan dere bare holde det for dere selv i mitt kommentarfelt, gå heller å diskuter med "A to the H" han er flink til diskusjoner uansett tema.

Grunn
Jeg er vokst opp med tatoveringer rundt meg, både min mor og far har flere tatoveringer på armer, rygg og bein, og har vokst opp til at jeg også skal ordne meg det når jeg blir voksen. Jeg er nå voksen og tok valget med å ta en tatovering med noe som betyr ting for meg.

Hva
Jeg tok de to kinesiske tegnene for loyalitet fordi det er det ordet som har beskrevet meg best igjennom årene. Selv om jeg vet om et par som vil si det motsatte. Jeg prøver mitt beste å stille opp for mine venner og har i flere situasjoner dratt sent på kvelden for å hjelpe de, eller støtte de igjennom tunge stunder. Jeg har også hjulpet min egen familie igjennom vansklige tider som jeg ikke orker å ta opp nå. Loyalitet er min sti i livet, holde meg loyal til de tingene som betyr noe, jobb, mål, osv.

Q
- Har du tatovering?
- Du får lov å si at du ikke liker tatovering, men isåfall hvorfor?
- Planleger du å ta tattoo?
- Hva syntes du om min?

Tegnet ble tatt på venstre underarm og kan si det gjorde til tider litt ondt

Venom

HQ