Norsk
Nei dette hadde jeg ikke forventet...

Nei dette hadde jeg ikke forventet...

Skrevet av Thence den 25 februar 2009 klokken 21:52

Jeg er som mange andre en Street fighter fan og mener dette er ett spill som både fenger og er underholdende. Jeg tokk da og lastet ned Street fighter HD remix fra Amerikanske PSN siden utslippsdatoen til den Europeiske PSN ikke hadde kommet.

jeg spillte og koste meg med spillet i lang tid, lekte og lo med venner mens det ble kastet bare flere og flere slag fra hver side av skjermen.

Da det for en stund siden endelig ble sluppet til Europeiske PSn kom overaskelsen. Spillet hadde fått en 16+ aldersgrense fra PEGI.
Dette kom som ett sjokk for meg, denne klassiske 2d fighteren inneholdt for mye vold og grove bilder for en konfirmert 15 åring? Ville en ungdom som står ovenfor vanskelige valg i livet som hvilken skole som er er fint og søke på vil bli sykisk skadet av denne pikselerte volden?

Nei erlig talt PEGI dette var i overkant av dumt... Slutt og undervurder dagens ungdommer og prøv heller og ta litt lære fra ESRB som faktisk i mine øyne har en verdig anbefalt aldersgrense, "T for teen" av ESRB (13+).

HQ