Norsk
Top 5 spill jeg ser fram til i 2009

Top 5 spill jeg ser fram til i 2009

Skrevet av TeaRunner den 7 april 2009 klokken 23:49

Jeg går rett på sak.. Setter de ikke opp i noen spesiell rekkefølge. Bare så det er sagt: jeg eier kun en 360 og en pc og valgene reflekter selvfølgelig det.

1. Assassin's Creed 2
Eneren introduserte en del gameplay elementer som fungerte utmerket. Free-runninga var både flytende (eller med "flow") og moro. I lengden, dvs etter den første halvtimen, ble spillet alt for repetitivt. Historien var halv-interesant, men premissene for et glimrende spill lå der til rette. Denne gangen tror jeg Ubi har lært fra sine feil med eneren og vil gi ut det spillet vi alle trodde eneren ville bli. 2eren vil bli lagt til i den italienske rennessansen i byer som Venecia og Sicilia. Dette virker lovende!

2. Modern Warfare 2
Call of Duty 4 er kanskje det aller beste spillet jeg har spillt gjennom tidene. Det er ingen kjapp vurdering jeg tok etter en impuls økt med spillet. Jeg har spillt meg opp som mange andre til lvl 55 i tiende prestige og er i gang å gjøre d igjen på en annen profil. Etter flere dager(eller er det blitt måneder?) med CoD4 spilling kan jeg med trygghet si at det er blant det absolutt beste jeg noen gang har spillt. CoD 4 er det spillet jeg hele tiden finner i coveret til andre spill. Man prøver ut nye spill i ny og ne, men kommer alltid tilbake til CoD4. Man kan si at forventningene mine til oppfølgeren er farefullt skyhøye.

3. Diablo 3
Egentlig er det lite jeg husker fra de tidligere spillene i serien. Jeg hadde 2'eren og spillte det sammen med en kompis "hele tiden". Det jeg har sett av treeren virker meget lovende. Diablo fans arger nok seg over den noe lysere atmosæren 3eren legger ann til, men for min del er det helt greit. Dog er jeg skeptisk til den artistiske rettninga blizzard har valgt, ved at alle "characters" ser ut som de kunne blitt tatt rett ut av WoW. Det er en litt "cartoon" aktig stil å gå for i et spill som skal prøve å slå ann hos en litt mer "gothic" fanskare. Får håpe det kommer ut før 2010!

4. Bioshock 2
Først navngitt til "Sea of Dreams", deretter kun BS 2. Eneren ga jeg 10/10 i min brukeranmeldelse her på gamereactor. Selv om 2eren ikke er laget av mannen bak eneren, Ken Levine, blir det forhåpentligvis moro og se friskt blod gi en annen tagning av undervannsbyen Rapture. Da jeg ble ferdig med eneren følte jeg som mange andre at eventyret var slutt. Mine little sisters var reddet og grodde opp til å bli velutdannende og vakre kvinner hvor jeg satt som selveste Charlie i Charlie's Angels. Tydeligvis var ikke eventyret over. 2k har planlagt en etterfølger(eller prequal?) hvor en etter ryktene vil innta Rapture som en Big Daddy. For min del høres det veldig skuffende ut. Det å se en Big Daddy i eneren var en blanding av frykt og opphisselse en sent vil glemme. Man kunne bare stå ved siden av å beundre økosystemet. Hvis man ER selv en Big Daddy, hvem skal jeg da være redd for? Personen jeg var i eneren? Uansett er jeg, som den Bioshock fan'en jeg er, kun nødt til å se hva det neste kapittelet handler om

5. Beyond Good and Evil 2
Har egentlig ikke peiling hva det handler om i det hele tatt. Men siden debut traileren for oppfølgeren ble sluppet har jeg lært mer og mer om BGAE-universet. En av grunnene jeg setter det opp på denne lista er ren nysjerrighet. Eneren ble aldri en bestselger, men fikk uhyre god kritikk. Dermed vekker det undring. Spillet skal vist nok ta inspirasjon fra både 9/11 og klima endringene,+++. Forhåpentlivis kommer det ut før 2010!

HQ