Norsk

Spilldagboken (19.10.2011)

Skrevet av Steve Vice den 19 oktober 2011 klokken 15:20

Så da var jeg tilbake på Gamereactor etter jeg for over 2 år siden forsvant herfra i raseri over tingenes tilstand. Mye ser ut til å ha forandret seg til det bedre siden den gang, uten at jeg skal gå inn i detaljer.

Hovedgrunnen til at jeg nå vender tilbake etter noen års opphold er rett og slett at jeg savnet et bra community, jeg har vert lite aktiv på forum i det store og hele de siste årene, jeg har prøvd meg rundtom her og der men funnet etterhvert ut at nærmest uansett hvor man går av både engelske og norske forum så blir man mest sittende å spy ut kommentarer istedenfor å faktisk snakke med hverandre, eller så var de så innbarka at man måtte ihvertfall komme opp i x antall poster før at noen i det hele tatt la merke til hva du skrev, det var det jeg husket som så bra med dette communityet at jeg ønsker å komme tilbake, her snakket faktisk folk.

Så en stor applaus til communityet her fra meg, og trivelig å se at det fremdeles er mange av de gamle fjesene som er her enda, samt en hel del nye som skal bli artig å bli kjent med.

Men så var det dagbok da, hva har skjedd siden sist, såvidt jeg husker bodde jeg i kjelleren til muttern og fattern sist jeg var her. Etter den tid flytta jeg inn i en selveier leilighet på et sted som heter Ostereidet ikke så langt nord for Bergen, bodde der i et år og solgte den til fordel for et hus på Austrheim, littegrann lenger nord for Bergen, og her bor jeg enda det var her jeg vokste opp og etter et års fravær vendte tilbake til.

Har fått meg et hus på grei størrelse her som jeg har tenkt å gjøre en litt med, huset er ikke gammalt da, det er fra 2007, men det har et uinnredet loftsetasje som jeg med tid og stunder skal bygge ut til andre etasje, da flytter jeg soverommet mitt opp der og skal bygge om det jeg har nå til en spillbule, her har jeg planer om å skaffe meg en gammal CRT-tv med en hvis kvalitet for å spille mine gamle retrokonsoller som jeg sikkert kommer til å blogge mer om. Har også lyst å bygge meg en arkademaskin med masse spill inni kjørt på emulator, og selvfølgelig skal jeg prøve å skaffe meg en pinball maskin.

Det kommer nok ikke til å bli det første du ser at jeg anskaffer meg for å bo for seg sjøl har jeg funnet ut at koster en hel del kronasjer når man enda ikke har funnet sin bedre halvdel.

For tiden spiller jeg mye på min nyanskaffede 3DS. Har spilt en 10 timer på Legend Of Zelda: Ocarina of Time, og så har jeg spilt gjennom 4 verdener på Skylander´s Spyro´s Adventure som jeg kjøpte meg nå i helga.

Zelda er jo som de fleste vet fantastisk, men Skylander´s er ikke så dumt det heller altså, fantastisk musikk, og det beste Spyro spillet siden Spyro var bra, ikke at det sier en hel del men jeg kan ihvertfall anbefale det som en artig platformer å fordrive tiden med, om du har en 3DS så er det ikke så mye i sjangeren som er bedre helt enda. Men det er nok mange som sitter på gjerdet og venter spent på Super Mario 3D Land senere i år.

Og helt til slutt vil jeg bare igjen si at jeg er glad for at jeg valgte å komme tilbake hit igjen, kudos til et bra spillsamfunn i Norge!

HQ