Norsk

Da takker jeg for meg

Skrevet av Steve Vice den 21 september 2009 klokken 23:40

Jeg har igrunn hatt en fin tid her på Gamereactor, men siden har nå fått en utvikling som gjør at jeg rett og slett ikke greier å støtte dette communityet. Det er mye greie folk her, dette er ingenting imot dere.

Sponsoravtaler eller ei, hadde jeg vert ansvarlig for denne siden hadde jeg skjemst over å komme inn på et forum hvor jeg ser følgende forum.

- Halo
- Tekken
- Spill
- Xbox
- Playstation
- Nintendo
osv...

Jeg har ingenting imot spillene, dette er ikke et fanboy raseri, men jeg gidder ikke være del av en side der produsenter kan kjøpe seg såpass stor plass på sida uten at det plager redaksjonen nevneverdig. Det blir ikke en stille protest iogmed at jeg skriver denne bloggen, men det eneste jeg forlanger fra der jeg daglig skal få inn mine spillnyheter og anmeldelser er littegran integritet, og det er nå noe som jeg sår tvil rundt hvor mye det kan være igjen når reklame spiser seg som en parasitt gjennom hele sida.

Når jeg får advarsel for jeg ytrer en enkel mening om at jeg syns siden er blir ett formidabelt rot etter denne utviklingen begynte, så tar jeg et hint om at jeg ikke lenger er ønsket her blandt moderatorer eller de som selger reklamen.

Jeg trekker meg tilbake til gamle trakter i norske spillsamfunn hvor spill fremdeles er kultur, uten at jeg skal gå hen å direkte reklamere så mye for det. Vi snakkes folkens!

HQ