Norsk

Spilldagboken (03.10.2008)

Skrevet av Steve Vice den 3 oktober 2008 klokken 20:50

*Spretter tredje Heineken for kvelden*

Da var det på tide å sitte seg ned og nyte resten av kvelden.

Jeg hadde et stygt tilfelle av kabelspagetti bak tv'en min, eller min soon-to-be ex-tv. Så jeg begynte i en ende, satte meg ned bak tv'en tok tak i en kabel av gangen og drog for å finne ut om det var noe som faktisk var tilkobla noe, og sitter nå med en pose med 8 kabler som hadde ingen tilhørighet whatsoever, og det føles deilig!

I prosessen ble det et tårevått farvel til min PS2, Xbox360 og Wii. Ja.....hmm....ja folkens...

Det var oppgjørets time, jeg måtte ta et oppgjør med meg selv, ting som har stått i TV-benken i pluss/minus 10 måneder uten å ha blitt brukt, kommer ikke til å bli brukt. Så det var på tide å rydde opp, jeg har hatt mange gode stunder med min Xbox 360, men føler meg desverre rimelig sikker på at den nå har havna på retro-hylla i kjellern for godt. Det var tungt å koble fra ledningen, men det måtte gjøres. Wii'en led samme skjebne, men den kan hende den finner veien tilbake når jeg flytter inn i egen leilighet, og etter lang og tro tjeneste måtte PS2'en også kobles fra.

Jeg setter dem heller på retro-hylla der de får være nær sine andre gode konsollvenner fra en svunnen era, hvor de vil få den omsorg de trenger, istedenfor å stå i TV-benken å vokse en 3 cm tykk støvpels.

Det blir kanskje bagateller etter et slikt oppgjør, men litt av grunnen til at jeg fant meg i den posisjonen jeg gjorde i kveld var at TV-benken må rydde for det er en innkommende TV som skal på plass.
En Sony Bravia 52" W4500 skal nå sparke min Viewpia 37" ut vinduet. Den ankommer mandag, og det kommer nok til å bli noen inntrykk her på bloggen.

Ellers kan jeg si at jeg nå bare mangler 1 trophy i Burnout Paradise. Det er å gjøre 10 Timed Challenges. Noe som skulle vise seg å ta lengre tid enn det burde, iogmed at man alltid finner seg i en PUG(Pickup Group) sammen med ihvertfall 1 løk som overhode ikke er interessert i å fullføre målet.

Men nå er Heineken 3 konsumert, så jeg må raskt hive meg på Heineken 4: The Revenge.

God kveld og god tur

HQ