Norsk
GR plz Skriv litt mer om MMorpg spill

GR plz Skriv litt mer om MMorpg spill

Skrevet av Steamu93 den 23 mars 2008 klokken 22:13

Jeg har ikke sett et forutenom War Rok ( som jeg spiller) På dette Anmeldelsene ennå og synes dette er en real skam for det er utrolig mange som spiller mmorpg spill enn dem vanlige spillene. Bra jobba med dem andre sakene men angående det her så ligger dere på en karakter på 2/10. Fordi War rock heldigvis var der. Jeg synes at dere bør skaffe dere flere mods som hjelper dere med å finne fram nye mmorpg spill, men andre som er enn War Rock. ønsker en nyere War Rock Anmeldelse og at dere oppdatere dem som dere har fått anmeldelser.

Det jeg syntes var dårlig med Anmeldelsen på War Rock. var at dere bare skrev at det nesten var helt likt som Battlefield og det kan jeg ikke godta for det er det ikke. for på battlefield så får man ranker, men ikke på WarRock uten der så får man lvl og det er ikke likt eller?Heter ikke noen ting som cqc eller Urban ops eller Battle group i Battlefield gjør det vell?

CQC: Close quarters ombat: der kjemper du i en liten bane og uten tanks det er omtrent umulig å snipre.

Urban ops: Der kan du være sniper og om du er god nok så kan du styre Tanks osv men ikke fly.

Battle Group: Der kan man fly og styre tankser og være alt (er ikke så bra der og det lagger litt for meg :(. )

Så dere burde prøve spillet før dere Anmelder for andre. Plz alle mods sjekk dette og alle som styrer Anmeldelsene. Håper dere fant noen ideêr ut av dette :P

Takk for meg!

M.v.h Steven Amundsen

HQ