Norsk
Blog

Så mange spill, så liten tid...

Skrevet av Soraki den 3 desember 2011 klokken 22:00

Det er ikke til å legge skjul på at november er en hektisk måned for folk flest, og spesielt for oss gamere. Storspill formodentlig ramler inn i spillhyllene en etter en, og de beste får en plass i våre kollektive hjerter. Selv har jeg skaffet meg tre spill den siste måneden og har fremdeles til gode å ordentlig fullføre samtlige; det blir mye veksling og man får liksom aldri nok tid. Da er det godt å vite at juleferien er rett rundt hjørnet.

Jeg regner med at i tillegg til en overflod av harde pakker under treet i år får samtlige av oss den sårt tiltrengte spilletiden vi trenger til å gjøre oss «ferdig» med årets dose stortitler.

Som et direkte resultat av den travle måneden vi har lagt bak oss har det heller ikke vært særlig mye aktivitet på anmelderfronten, hvem tar seg vel tid til å skrive når man knapt har tid til å spille? Jeg velger derfor å heller samle de beste medlemsanmeldelsene fra november og desember i én blogg, så fortsett å være aktive, kommenter og anmeld.

Helt til slutt må jeg bare nok en gang få lov til å markedsføre et helt fantastisk spill: Sonic Generations. Jeg er klar over at kritikken har vært langt fra optimal (hei Daniel!), men spillet er absolutt fantastisk og jo mer jeg spiller det, jo mer elsker jeg det. Om du lar litt krass kritikk hindre deg i å gi spillet en sjanse gjør du deg selv en stor bjørnetjeneste (og jeg trenger noen å konkurrere med på poenglistene!).

Det er tidlig å si, men dette er antagelig et av mine favorittspill i år, basta. Jeg planlegger, som en rekke av dere andre på Gamereactor, å skrive min egen versjon av «Årets spill», så se fram til det uti januar en gang.

Ellers vil jeg bare foreløpig ønske alle en god desember og en godt overstått november.

Har du det travelt for tiden, eller har du kanskje holdt spilling til et minimum i år? Uansett: hvilket spill er ditt favoritt så langt i år, og hvordan er ditt forhold til Sonic?

Så mange spill, så liten tid...

Bildet er symbolsk og viser hvordan en blå strek skyter gjennom en kjedelig, svart og brun hverdag.

HQ