Norsk
Topp 10 BUKAKKER

Topp 10 BUKAKKER

Skrevet av Sithlord den 8 mai 2010 klokken 23:24

Topp 10 bukakker.
En romantisk topp 10 liste av Sithlord og Joeminator.

Etter våre bidrag til romantikk her på GR-forumet, har vi bestemt oss for å ta steget videre, og over til en helt ny level. Vi har nå valgt ut ti heldige brukere som fikk æren av å bli utført den romantiske akten bukakke på. Alle dere i listen burde føle dere privilegerte, og se på dette som en stor ære.
Go bukakke!

10. Yuggothian
Fordi han er en relativt ny bruker, og trenger å forstå at vi ikke lar noobs slippe lett unna. For å bli godtatt i GR er han nødt til å bli bukakket av tre stk advokater, alle med visse likhetstrekk med Ace Attorney. Han vil bli stroppet fast i en vitneboks der den skitne dyden vil bli utført.

9. Dark Samus Nemesis
Han en av forumets mest aktive individer, en trofast følger av gamereactors lover, og i tillegg innehaver av den verdige tittelen "Gjestebokkongen". Hans dom er gjort. DSN blir dømt til æres bukkake for hans uvurderlige aktivitet. Derfor har vi rekruttert vakre snasne transer til å utføre hendelsen. Han vil bli bundet fast til en påle i midten av et ovalt rom, for så å få en og en transe mot seg. Hver og en av de utvalgte som skal utføre bukkaken skal være ikledd forskjellige cosplay drakter, for så å rope ut "IKUUUUUUUUUUU" når de spermer over hele ansiktet hans... Ja, det vil bli skittent, det vil bli kroppsvesker, og ja, han vil like det...


8. Jonaskram.
Denne reveelskende Snake-lookaliken har vært her en stund nå, og under hans opphold har han nesten spammet oss med sine historier om GR - brukere som sloss mot alt og alle. Siden Jonaskrakm tydeligvis er en elsker av krig, og forakter fred, vil han bukakkes av fem stk. russiske spetsnazsoldater nede i en lukket tanks.

7. Skeptisk-Heksa
Hennes status som "Jenta på forumet" har gjort henne fortjent til en plass på denne listen. Det var litt problematisk i starten å finne ut hvem som skulle få denne plassen først, av henne og Lykkedragen. Til slutt vant skeptisk-heksa, rett og slett fordi at Lykkedragen virket mer "Moden" enn vår heldige vinner. Denne heksa blir herved dømt til å bli hengt opp i været av lange blå tentakler, for så å bli bukkaket. Hennes xenofilitet burde være nok til å begjære det som skal møte henne i ansiktet. Oh yes, splurty splurt splurt...

6. 42
Denne skriveentusiasten er en tidligere anmelder for GR, men nå er han som dere vet blant oss dødelige igjen, selv om han nekter å innse det selv. For å vise han hva som skjer med personer som tror de er bedre enn andre har vi skaffet ni stk. geiter til å innsvøpe 42 med sitt flytende protein. Gjerningen vil foregå i 42's eget badekar.

5. Nintendogjengen
Dette er en stor og delt femteplass for alle de Nintendokarene på forumet. Dere vet hvem dere er, og dere vil få som fortjent. Dette er nok et av vendepunktene på listen. Hele gjengen vil nå bli dømt til å sone forvaring på 4 år i samme fengselscelle som 6 somaliere. Dette vil unektelig føre til mer enn bare bukkake...


4. Majesty
Denne snobben av en bruker, denne Zalgo-elskende bråkmakeren, denne irriterende lille IRC-spammeren fortjener en real premie for å klare å spy ut så mye dritt på den tiden han har vært her.. For å premiere dette monsteret av en bruker har vi skaffet intet mindre enn selveste Jack Thompson og ti av hans lystige hjelpere til å gi Majesty sin skummende pris.

3. ZubiMar
ZubiMar har gjort det bra på forumet. Han har gjort alt som trengs for å få sin egen fanskare av zombier som slikker han opp i rektum, og er nok en av de store narsissistene på forumet. Dette liker vi ikke her i styret, så din skjebne er seglet. DU, ja DU, skal bli dømt til en stor og saftig sirkelsperming. All sæden skal i ansiktet ditt, og alt skal benyttes. Det som eventuell renner av deg skal samles opp og stekes som en omelett, for så å bli den eneste "maten" du spiser resten av ditt liv.


2. The Silent Assassin
Forumets rettskrivningsnazi. Han er en barsk debattør som aldri viker unna en diskusjon. Hans iltre innlegg og overveldende intelligens har gitt han andreplassen i denne kåringen om hvem som skal få seg årets største bukakke. TSA har gjort seg fortjent til intet mindre enn en bukakke gjennomført av en gjeng frådende villsvin i et iransk fangehull.


1. Cladeus
Hvis vi kan være kontroversielle her, så vil vi gjerne si at Cladeus er en av de mer interessante skapningene man kan finne på gamereactor. Han har gått fra å være RDB, for så å forlate forumet bare for å få diskusjoner i gang. Etter det skiftet han identitet flere ganger, og har vært med på flere brekk under overflaten. Han skal få æren av å bli bukkaket av Majesty, som er hans trofaste følgesvenn og lakei. Etter det vil han bli kastet i en tank av blåhvalsæd, og oppbevares der for resten av hans liv.

HQ