Norsk
Bakmester Sithlord

Bakmester Sithlord

Skrevet av Sithlord den 9 januar 2009 klokken 00:00

Heisann folkens, i kveld skal jeg fortelle dere en utrolig historie som skjedde for ca. 3-4 timer siden, og den handler om når Sithlord skulle bake kaker for første gang.
Det startet med at jeg var sulten på noe søtt, også så jeg tilfeldigvis en reklame for småkaker på tv. Dermed fikk jeg en grusom idé, jeg skulle bake småkaker!
Dette er noe jeg aldri har gjort før, så jeg tenkte at dette skulle bli en artig opplevelse, men akk, det ble det ikke...

Jeg trasket inn på kjøkkenet mens jeg tenkte på hvor fantastiske mine første kaker skulle bli. Jeg dro fram en kokebok og fant en lovende oppskrift. Sjokoladebrownies, yum yum. Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke (tror jeg). Etter mye slit med melsøl og bakepapir som ikke vil legge seg skikkelig fikk jeg endelig rota sammen alle ingrediensene. Jeg smalt ovnen på 200 grader og gledet meg til gode kaker.

Jeg gadd selvfølgelig ikke sitte foran ovnen mens kakene varmet seg, så jeg satt meg her ved pc'n og ventet på at kakene skulle bli ferdig. Jeg kom i snakk med noen karer fra GR og søkte etter morsomme videoer på Youtube osv, helt til mythbusters begynte. Da gikk jeg ned for å se på det, og jeg ble sittende under hele showet. Når det var ferdig begynte jeg å gå mot trappa, men snudde halveis. "FAEN, KAKENE" Skrek jeg mens jeg hoppet ned trappa og spurtet inn på kjøkkenet. Når jeg dro opp komfyrdøra kom det en hel røyksky ut og brannalarmen gikk. Da ble det kaos i huset med bikkjer og foreldre som fløy veggimellom. Etter vi endelig fikk slått av brannalarmen skulle jeg ta en titt på resultatet. Det var ikke som jeg hadde forestilt meg... Kakene hadde på en eller annen syk måte svulmet opp til det dobbelte og fått vorter! Ja, dette ble ikke kakene Sithlord ville kose seg med i kveld, det ble heller muterte psycho kaker from outer space...

HQ