Norsk
Gamereactor IRC

Gamereactor IRC

Skrevet av Schass den 11 juni 2009 klokken 22:35

http://webchat.quakenet.org/
Det er linken til GR sin mIRC-side. Skriv inn #gamereactor.no og velg ditt eget nick. Og så er du inne og kan chatte med mangfoldige, koselige personligheter som feks disse jeg har valgt å peke ut som ekstra merkverdige:

Peterernoob
En ekstraordinær personlighet. Rett og slett den på mIRC som er verdt å care i. Han er intelligent, men er likevel en helvetes premieidiot. Han klarer formidle seg selv bra og har masse venner! Altså. Skulle jeg ha laget en TV-serie skulle jeg hatt med den personligheten i en person. Vrient å forklare hva det er som gjør ham så merkverdig, men man kan begynne med å nevne hans høye form for ironisk oppførsel med konstant sterke og intelligente undertoner. Om ikke konkret humor så likevel en fascinerende og underholdende personlighet generelt. Og konkret humor when appropriate, selvsagt. Men ellers er det bare alle de små tingene. Han mobber de svake, støtter de sterke. Peker ut de opplagte sannheter (ofte negative sannheter om meg) og bygger sterkt på det jeg selv velger å annse som ett heteroseksuelt fellesskap. Good times! Av generell informasjon kan jeg si at han liker fotball og leser fotballfanfiction på VG-nett.

Spartakus
Han er, imotsetning til sånn det ofte kan virke, grusomt dårlig til å diskutere. Eller. Etter GR sine standarder er han veldig god, og han klarer komme med saklige og formulerte argumenter. Men han klarer ikke holde hodet kaldt, og tyr fort til personangrep og andre idioter. Skuffende. Ellers er han sykt forelska i en annen forumbruker, Medli, men har for lite selvtillit til å gjøre noe med dette. Han har oversett all form hjelp med dette og er dessverre så blyg at han ikke engang klarer nekte for noe av dette. Ja, og så tror jeg han liker anime og sånt. Men han er en grei dude liksom og bidrar positivt til samtaler siden han faktisk er intelligent når han ikke får på seg presset om å være i en diskusjon. Og hver gang han får til en samtale med Medli flyter det hele veldig godt. Helt til noen peker det ut, som da fører til at han blir stum.

Medli
Usikker på om hun er forelska i Spartakus, men hun har nå iallefall en veldig løs personlighet. «Han var sexy», «hun var sexy», «det var sexy», etc. Okay da. Hun er kul. Vet lite om hennes spillgreier, men hun virker både intelligent og kul. Det er wicked. Liksom. Har peiling på politikk, stuff, spill og media. Men virker likevel sosialt velfungerende og rå. Og så liker hun katter, noe som kanskje gir henne en touch av kewt men det kan ikke dømmes. For jeg òg liker katter. Og selv om hun kanskje er litt kewt er ikke dette en negativ ting, da hun òg har mye cool på seg. Og så er hun russ og liker visst å feste. Men er ikke tøs. Perfekt balanse. Ofte en rolig stemme på mIRC, men når hun snakker er hun en av de få personene der man faktisk kan ha en velfungerende samtale med.

Martin Andresen
Manu manu manu manu manu.
I can say whatever I want and there's nothing you can do about it!
Martin er liksom sjefen på mIRC. Alltid der, alltid gretten. Ingen liker ham, men ingen sier det rett ut. Ren idiot, rett og slett. Okay da. Han er faktisk ganske rå. Ofte en stille stemme som når han snakker, oftest svarer på ett spørsmål eller kommer med informasjon knyttet til fottball (men på ingen som helst måte knyttet til samtalen som pågår.) Det er likevel mange øyeblikk hvor han deltar i samtaler, og jeg får følelsen av at han er en person som alltid (alltid) er på mIRC. En alltid tilstedeværende person som gir deg følelsen av å ikke være alene når du logger inn på mIRC midt på natta. Praktisk. For de som gråter forran pcn om nettene... Kjeften. Tror han bare alltid må være online for å overse aktiviteten liksom. Men han er grei å ha der, og virker entusiastisk til alt det intelligente som foregår (lite), og deltar i det tilbakestående til en såpass høy grad at det aldri blir for mye. What a perfect person!
Ja, og så kicker han folk fra mIRC for ingenting.

Sithlord
I grove trekk, en tulling. Men en fascinerende og veldig intelligent tulling. Han er mye smartere enn han tror selv, og dette er noe man merker når man snakker med ham nok. Han viser manglende entusiasme med å bruke mye tid og krefter på å uttrykke sin intelligens, men man kan konstant se flere tegn på smarthet i alle samtaler man har med ham. Uansett om samtalen bare er rent bullshit. Og han snakker mye bullshit. Mye. Faktisk 50% av all teksten på mIRC når han er online. På en positiv måte. Hindrer ukomfortable stillheter. What a practical person! Og så er han funny og hjelpsom og cool og funny of cute. Han liker å briefe med at han trener mye, og han virker fungerende sosialt. Litt otaku, kanskje. Men det er en stor del av sjarmen. Definitivt en av mine favorittdudes på mIRC (og GR generelt.)

Jeg peker ikke ut disse brukerne for å gi noen oppmerksomheten de ønsker (og tro meg, de vil ha oppmerksomhet), men heller for å fortelle deg om GR sin mIRC og hvor awesome den er. Hadde vært kickass om du òg kom innom en dag og diskuterte fellesskap og følelser sammen med oss. Until then!

HQ