LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Et retro-kupp!

      Et retro-kupp!

      Skrevet av Ryuzaki den 7 juni 2010 klokken 21:48

      Et retro kupp ja, det er den rette beskrivelsen av handelen min på fredag.

      På fredag var jeg og far min på et bruktmarked, og etter å ha godt litt rundt får jeg øye på en stand hvor dem selger masse gamle spillmaskiner og spill.

      Jeg blir overaska da jeg oppdager att dem har NES der, en konsoll jeg har lett etter lenge. Jeg spør etter prisen og får blir overaska da jeg får høre at de selger den for bare 300 kroner med to håndkontroller og ett spill. Det er jo en helt vill pris, nesten alle NES som blir solgt på nettet koster over 1000 kroner. NES var også den siste stasjonære spillkonsollen jeg mangla fra Ninendo, så jeg slo selvfølgelig til med en gang og kjøpte den. Så nå har jeg hele samlinga av stasjonære Nintendo konsoller. Sia det var så billig der og de hadde så mange andre gamle spillkonsoller måtte jeg jo slå til å kjøpe flere.

      Det endte med at jeg kjøpte en NES med to håndkontroller og to spill, en Atari 2600 av den eldste typen (hadde den litt nyere versjonen fra før), en Sega Mega Driver med et spill og en Game Boy av den første typen. Etter å ha kjøpt alt dette hadde jeg ikke brukt mer en 700 kroner, det er mindre enn en NES koster på nettet så det var et realt kupp jeg fikk gjort den dagen.

      Hva med dere er det noen av dere som samler på gamle spillmaskiner?

      (Under kan dere se et bilde av konsollene jeg kjøpte og konsoll samlinga mi.)

      HQ