Norsk
Blog

Lyst til å lage spill med oss?

Jeg har tidligere skrevet om programmer som gjør det lett for alle å lage spill, men denne gangen tenkte jeg at vi skulle prøve noe annet.

Som noen av dere sikkert har fått med dere, har jeg drevet med spillutvikling som hobby i en god stund nå. I det siste året har jeg og en vennegjeng jobbet med spillet Inferno, og går alt etter planen vil det bli vårt første fullverdige spill. Spillet vil ta i bruk pikselbasert grafikk, og du vil få en stor, åpen verden å utforske. Se for deg Skyrim i 2D, så har du en litt bedre idé om hvordan det ferdige produktet vil se ut.

Vi trenger deg!

For å få fortgang på utviklingen har vi bestemt oss for å søke etter nye medlemmer til det lille utviklerteamet vårt. Først og fremst trenger vi nye programmerere, men vi er ute etter folk fra alle felt, så her er det fritt fram for alle kreative sjeler.

Ikke vær redd for å ta kontakt selv om du ikke mye erfaring. Vi må alle begynne et sted, og så lenge du har noenlunde peiling på det du driver med, kan ferdighetene utvikles etterhvert. Viktigst av alt er at du er engasjert, så uansett om du skriver koder på hobbybasis, komponerer musikk i FL Studio eller lager pikselgrafikk i MS Paint (serr, bruk Graphics Gale), så kan du være personen vi leter etter!

Så hvis du er, eller kjenner noen som kan være interessert, ta kontakt på:

- [email protected]

Lyst til å lage spill med oss?

Her er det seneste konseptbildet fra spillet, laget av svenske Jonathan. Han er både grafisk designer og medskaper for Inferno.

HQ