Norsk

Saints Row 2, Kan Det Knuse GTA?

Skrevet av Robbern93 den 27 august 2008 klokken 20:41

Ville blogge litt, en stund siden sist nå. La oss gå rett på sak!

Saints Row 2 er her snart, eller om en stund. Oktober den 14, så kommer det til USA (er vi heldig har vi det rundtom 17 oktober i Norge).

Vil si at det nye Saints Row 2 spiller ser VELDIG, lovende ut. Alt er bygd opp. Saints Row var som en uslipt diamant, men nå har de pusset og slipt lenge for å få diamanten til å skinne. Å det ser ut som om de kanskje klarer det.

Grunnen til at jeg tror at Saints Row 2 kan bli en utfordring i forhold til GTA (GTA IV og Serien). Er på grunn av alt det nye. Customization er helt sykt nå. Du kan pimpe din egen gjeng. Det er tre nye gjenger for tur. The Brotherhood (biler/monster trucks), Sons Of Samedi (Dopfolk) og noen folk som sannsynligvis driver med ninja/slossing. Er ikke så sikker på den siste gjengen. De har ikke lagt trailer om den.

Kartet er også 40% større. Vis jeg ikke tar feil. Figuren din sier nå mye mer enn før. Han sier over 60, 000 replikker vis jeg ikke tar feil. I det forrige spillet sa han kanskje 3-7. Multiplayeren ser veldig artig ut. Litt lik som i fjor, men god variasjon.

Spør du meg så ble GTA-IV litt for seriøst. Kunne være kjedelig iblant. Multiplayeren overrasket meg ikke så veldig, men nå er jeg jo typen som liker Bling-Gangsta-Pimp spill vis jeg skal kalle det det. Saints Row 2 har også et bedre utvalg av kjøretøy. Dette inkluderer fly, helikoptere, motorsykler, båter, biler og vann scootere.

Så vis dere roter dere inn på www.gametrailers.com så kan dere se de nye trailerne (veit ikke om GR har de nyeste trailerne). Vertfall gå og sjekk de ut. Spør du meg så vinner Saints Row 2 i forhold til GTA-IV.

Over Og Ut!
~Robbern93

EDIT: Dere ser sikkert noen skrive feil;)

PS: Noen som veit om, PS3 spill er billig i Sverige? Skall dit på lørdag, tenker på om jeg skulle kjøpt med meg Oblivion.

HQ