Norsk

Sommerferie, Fri Og Karakterkort!

Skrevet av Robbern93 den 20 juni 2008 klokken 11:28

Ja dette er en liten blogg om litt forskjellig. Sommerferie, fri og karakterkort.

I år gikk karakterkortet på en måte bedre enn noen annen gang. Jeg ble ikke nedsatt eller fikk ikke kommentar. Snittet var på 3,41 noe som var skuffende siden i fjor var det på 3,69, men det funker. Det var deilig å ikke bli nedsatt, så nå kan jeg kose meg hele sommern med god samvittighet;)

Det er deilig med fri. For ikke så lenge siden var jeg på skolen å mottok karakterkortet. Det som var mest skuffende var karakteren 2 i Musikk, men jeg fikk svak 5 i Naturfag da:)

I går var vi på stortinget å et stygt museum i Oslo med klassen. Vi så Siw Jensen og Kristin Halvorsen. En i klassen fikk faktisk holde armen over hodet hennes, mens det ble tatt et bilde. Når jeg var i Oslo så stakk jeg innom en Spaceworld butikk å der kjøpte jeg Track Mania United Forever. Genialt spill altså. Jeg kjøpte også Mission Impossible 3. Så ikveld skal jeg nok se filmen.

For litt siden fikk jeg ny sykkel fra sykkelbutikken. Den hadde vært på rep. lenge, det endte med at jeg fikk splitter ny sykkel. Så nå sitter jeg her å skriver en blogg. Vannet i elva er varmt nok så jeg har allerde fått badet.

Har på følelse av at denne sommern blir KNALLBRA! Noe som den, nesten garantert blir. Woo Hoo. Så folkens, dere får ha en riktig fin sommer. Hilsen Meg;)

HQ