Norsk

Tanker fra morningen 26.mai

Skrevet av Revne den 26 mai 2009 klokken 02:53

I likhet med andre barn i vårt fredelige og koselige land Norge har jeg i stor grad mye som jeg skal ha gjort på alt for liten tid. Da tenker jeg mest på det faktum at jeg sitter i halv tre tiden på natten, skriver litt om Internasjonal terrorisme og slurper litt kaffe i ny og ne som etter hvert smaker bedre og bedre.

Elever i den norske skole finner fort ut at noe av den mest stressende tiden i livet er eksamens tiden som er et fryktet fenomen. Heldigvis for meg selv så slapp jeg å framføre noe muntelig eksamen noe læreren min ikke fant det særlig behagelig mens vi stod og jublet i skolens gate. Men det at elever blir pakket på tentamener, prøver, innleveringer og muligheten for en eksamen er jo ikke en god tanke for de stakkarsene som sitter på skolebenken, hvis du skal pakke alt dette inn på samme uken så håper jeg flere har sympati for den arbeidende skole elev.

Stort sett bedre blir det ikke når man får vite at man skal bruke en av disse verdifulle dagene til å vasse rundt i en bukt å lete etter krabber, tang og kråkebolle bare fordi lærerne måtte få elevene bort ifra skolen å det beste de fant på var en tur ned i fjæra. Været er jo av den typen man kan forvente at det skal være når man skal på tur oppe i nord, med regndråper store som drops å det sies uten store overdrivelser.

Det eneste som er et lite innbringende håp er helgen som kommer, hvor jeg forventer av meg selv å tilbringe tiden med å spise kake og tilbringe de få helg dagene med kvalitets tid foran tv'n med InFamus som kommer denne uken.

HQ