Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Topp 10: GR-brukere - Del 9

Topp 10: GR-brukere - Del 9

Skrevet av RDB den 22 juli 2008 klokken 06:03

Nå begynner det å nærme seg slutten av det som originalt skulle være en satire mot den stadig økende mengden med topp 10-lister på blant brukerbloggene. Jeg burde kanskje føle meg litt råtten, siden jeg har blitt det jeg skulle bekjempe. Men jeg skal uansett fullføre det jeg har startet. Så er her niende del av min "Topp 10: GR-brukere". Jeg skal nå presentere den nest siste brukeren, og det er denne gangen en 16 år gammel strategispill-gamer. Med det sagt er det en stor sjangs for at du allerede har gjettet hvem det er. Men det er en enda større sjangs for at du allerede har rettet blikket mot det med tykk skrift, bevisst eller ei. Uansett så ser jeg inget behov for å skrive mer på introduksjonen, så her er den niende brukeren på listen:


Nr 2 - Strategist
"Pennehistorien er simpelthen en klikkelyd."


Strategist er, uten tvil, en rimelig oppegående type. Han tilbringer mesteparten av sin tid på GR med å diskutere genigreier med andre geni på geni-trådene, i tillegg til å hjelpe andre brukere i nød på diverse spørretråder. I tillegg bruker han litt tid med å diskutere på ordinære diskusjonstråder, og å chatte litt på chattetrådene. Det er ikke en hemmelighet at han for det meste kan finnes på off topic-seksjonen, og ved litt kjapp søking finner man ut av over 1000 av hans to tusen-ish innlegg er på off topic. Resten er spredt rundt overalt på forumet. Man kan vel si at han er en "off topic-bruker". Men det er for all del ikke negativt. Som sagt bruker han en god del tid på å svare andre brukere som lurer på ting. Noe som han definitivt fortjener litt ros for. Har selv fått lettet nyskjerrigheten ved hjelp av hans meget informative svar flere ganger. Strategist er også som sagt en av geni-brukerne, og hans innlegg har ved flere anledninger fått meg til å føle meg like smart som en MBD-lidende hamster, som nettopp har spist en klump glødende kull.

Selv om han ikke er den typen som lager massevis av blogger, leseranmeldelser eller kommenter på alt av alle så er han likevel en bemerkelsessverdig bruker, mye på grunn av måten han fremstår på. Hvert innlegg er stappet med smarthet, og skiller seg ut på en positiv måte. Iallefall når han poster blant oss dødelige. Bare nicket ved siden av postene kan få alle og enhver til å skjerpe ordforrådet. Sleng på det at han har veldig god peiling på det meste så har du det som, som som sagt, er en bemerkelsessverdig bruker.

(Sjekk ut min blogg i morgen for den dramatiske avslutningen.)

HQ