Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Topp 10: GR-brukere - Del 8

Topp 10: GR-brukere - Del 8

Skrevet av RDB den 20 juli 2008 klokken 19:27

Jeg ser på min klokke. Den er mindre enn den var sist gang jeg så på den. Nytt døgn, og en ny del av min systematisk tidskrevende blogg må skrives. Listen over brukerne ligger på skrivebordet. "Hvem var det nå da?", mumler jeg for meg selv. Jeg ser oppover på listen, og fester blikket på nummer tre. Med nok ett spørsmål mindre i mitt hode setter jeg fingrene på tastaturet, og begynner å skrive...
Del 8 av min topp 10-liste over beste brukere på GR. Denne gangen er det nok en fyr. Og denne gangen en fyr med ett veldig snedig nick. På grunn av min manglende interesse for å skrive enda mer piss på introduksjonen hopper jeg nå heller rett på det viktige:


Nr 3 - Zechez
"See, "de fleste", men altså ikke de med egenskapen til å være filosofisk angående skriflefleir klokken 3 midt i sommerferien hvor alle andre løper nakne gjennom byenes gater og spyr på politifolk fordi de er så fulle at de har lagt på seg fem kilo(DumShitz), samt har et indre, hemmelig ønske om å bli betalt filosof på heltid hvor dagene går med på å skrive bøker(INNRØM, NAO: HADDE VÆRT AWESOME!)."


Zechez... jeg kommer ikke over ekstraordinærheten av hans multidimensjonelle nick. Men det er ikke nicket hans jeg skal fortelle om. Det er mannen bak nicket. Mannen som har vært en aktiv bruker på GR siden 17. november 2006, klokka 17:06:28, og som har skrevet nesten 3000 innlegg med Zelda-elskende undertoner. Mannen hvis brukernavn allerede har blitt sagt to ganger i denne presentasjonen: Zechez. En kvess gjess i dress.... fyfaen, jeg elsker det nicket.

Men nok om det. Hva er det som gjør Zechez så drita awesome? Nicket hans!!! Jo, nå skal du høre:
Han er ikke en merkverdig aktiv blogger, og han har ikke skrevet en eneste leseranmeldelse. Han tilbringer heller ikke spesielt mye tid på de superpolitiske trådene. Han er bare en bruker som alltid er overalt og kommenterer på alt til alle tider. Bare at der hvor andre, lignende brukere er kjipe og uinterresante har Zechez en viss sjarm. Ikke en seksuelt opphissende odør. Bare ett treffende snev av kulhet. Og hans innlegg er som oftest noenlunde konstruktive, og har i de verste tillefeller bare en mild påvirkning på trådens gang. Man får aldri inntrykk av at hans innlegg er presset inn i tråden på en desperat måte. De bare flyter inn, bølger på land.

Og når han har nesten 3000 bølgeflytende innlegg med godt innhold så mener jeg at han fortjener litt kudos for det. For han er ikke spesielt aktiv på leketråder, og bidrar ofte til diskusjoner på spillseksjonene. Og han virker òg til å være veldig smart, men ikke spesielt arrogant. Noe som er veldig rimelig, siden han av den grunn er lett å snakke med om alle mulige samtaleevner. Idiotiske eller ei. Men jeg råder ingen til å snakke med ham mellom 3 og 4 om natten. Han kan bli litt... innpåtrengende

(Hold øynene i hodet frem til i morgen for den nest siste delen av bloggen.)

HQ