Leser- og redaksjonsblogger. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Topp 10: GR-brukere - Del 7

Topp 10: GR-brukere - Del 7

Skrevet av RDB den 19 juli 2008 klokken 03:22

Konnichiha, hola og hei.
Med det sagt er det muligens en sjangs for at du allerede klarer gjette hvem jeg skal presentere i denne delen. Dersom ikke så... uhm.... har ikke det noe å si, egentlig. Dette er uansett den syvende delen av min topp 10-liste over GR-brukere, og skal presentere det som i mine blåe, usikre øyne er den fjerde beste brukeren på forumet. Brukeren er en 17 år gammel herre som jeg anntar heter "Michael". Dersom det stemmer, og det er privat informasjon må jeg beklage. Men gir ikke nicket deg samme idè så må du rive dumheten ut av øynene dine. Alvorlig talt. Se på det:


Nr 4 - michae2109
"I don't care whether you're smart or mental. Just don't be judgemental."


Nei, michae2109 sine innlegg er ikke på engelsk. Iallefall ikke som jeg kjenner til. Det var bare nettopp de setningene som ble skrevet på engelsk. Om jeg nå citerer en fyr som citerer en annen fyr (som potensielt citerer enda en fyr), eller om jeg bare citerer en fyr har jeg ikke peiling om. Men dette er en bruker som skriver laaange og seriøøøse innlegg, så det å finne en kjapp, idiotisk/genial oneliner var ingen lett jobb. Ikke at michae2109 er en følelsessløs skatteinnkrever. Han har ved flere anledninger brukt smileyer i sine innlegg. Blide smileyer, vel å merke. Og ikke så sjelden at man reagerer hver gang det dukker opp ett smilefjes i innleggene hans. Han bruker faktisk smileyer ganske ofte. Men ikke sånn irriterende ofte. Bare så ofte at man registrerer det at han er en veldig trivelig fyr. Han er forresten òg ett geni.

michae2109 er forresten en bruker hvis aktivitet kan diskuteres, siden han har vært her siden 2006 og bare nylig passerte 1000 innlegg. Men det er viktig å peke ut på at han alltid skriver fyldige innlegg som vanligvis er av en viss interesse. Hans innlegg er i mange tillefeller wall of text-innlegg, og man finner dem på high roller-trådene, hvor det diskuteres super-politikk. Men der hvor mange andre brukere sine innlegg er fylte med raseri og hat har michae2109 sine innlegg en veldig... fredelig aroma. Litt jedi/buddhist-aktig. Noe som er definitivt positivt, siden han på mange måter letter trykker på den trådene, og gjør dem mer trivelige å være på.
...Hvor dumt nå enn det høres ut.
Han er selvsagt òg interessert i spill, og kan ofte finnes på nintendo-seksjonen av forumet. I tillegg er han en merkverdig aktiv blogger, og har skrevet litt av hvert innenfor både sakprosa og skjønnlitterære tekster. Merkverdige er hans oversettelser og tolkninger av zelda-universet, som i mine øyne har fått alt for lite annerkjennelse.

Uten mer å si avslutter jeg det bare kjapt med å si at michae2109 er en flott bruker.

(Skru på hjernen i morgen for den åttende delen av bloggen.)

HQ