Norsk
Topp 10: GR-brukere - Del 3

Topp 10: GR-brukere - Del 3

Skrevet av RDB den 14 juli 2008 klokken 19:14

God dag.
Klokken er ni og delen er tre.
Jeg har masse å si, og dere skal se.
...Det var bare teit.
Uansett så er det en ny bruker for tur, og denne gangen er det en litt eldre bruker. Altså. Ikke en gammel, pedofil fyr som sitter og chatter med oss småunger, men en bruker som har vært her litt lenge. "En veteran" er vel det man kaller dem. Anngående alderen så er han vel 17 år på dette punkt i tid. Og dersom du er en av de treigere blandt oss så er han en "han", ja. Men hvem er han, da? Han er den tredje brukeren på listen, og går under nicket følgende nick:


Nr 8 - Maggot
"La nå disse småungene få utforske sexuallivet sitt i fred! "


Maggots. Larver. Sånne ekle ting som ingen liker. Mange musikkelskere og musikkhatere assosierer også ordet "Maggot" med Nu Metal-bandet "Slipknot", som driver på og lager, vel, Nu Metal. Klarer du plusse A med B i praksis har du meget sansynligvis allerede gjettet deg frem til ett band som Maggot liker veldig godt. Dette bandet har lenge definert Maggot på GR, og hans kjærlighet for bandet har hjulpet til med å bygge opp hans internett-badass-image. Ett image som faller av så fort man går inn på hans krypinn og finner ut at han egentlig bare er en nok en fyr som liker Nintendo, Mario og FPS. Men dette er på ingen måte negativt. Det viser bare at Maggot faktisk er en fyr man kan snakke med uten å pisse på seg.

Maggot er, og har lenge vært, en ganske ordinær GR-bruker. Han stikker hodet inn på de fleste trådene på de fleste subforumene, og poster alltid en kjapp kommentar før han så stikker tilbake til musikk-seksjonen, som fungerer som hans hjem. Der henger han med resten av Metal-fansene og diskuterer blomster.
...FRA HELVETEEE!!! SATAN ER KUUUUL!!!!
Vel. Når man for det første nevner det så er faktisk ikke Maggot en sadistisk saueoffrer, men snarere en veldig fredelig fyr. Han er ikke den typen som deltar i alle de politiske diskusjonene og skriver innlegg på flere tusen ord. Han er mer en bruker som alltid er overalt, og oftest bare sier "jeg er enig" til den siden han støtter. Ikke at han ikke har argumentasjonshansker i skapet. Har han sterke nok meninger om temaet bryter det fort ut ett par ekstra setninger. Med i nærheten av fem tusen poster kan han trygt kalles en aktiv bruker, og han er på ingen måte en av de brukerne som ødelegger forumet. Man kan òg nesten si at han er populær blant spammerne, med sitt eget kallenavn og alt:
"Fagout."
Jeg elsker den feilstavelsen.

(Fly innom GR snart for den fjerde delen av listen.)

HQ