Norsk
Topp 10: GR-brukere - Del 2

Topp 10: GR-brukere - Del 2

Skrevet av RDB den 13 juli 2008 klokken 21:00

Så da var det klart for del to av min underdanige blogg-serie; "Topp 10: GR-brukere", og jeg sitter her med dagens bruker, klar til å presenteres.
Den gjendrivelig niende beste brukeren på forumet. Brukeren hvis navn er preget av latter og glede, og hvis personlighet kan få selv en død frosk til å... forbli død... eller... nei.... glem det. Siden du mest sansynligvis allerede har sett hvem brukeren er skal jeg ikke desperat prøve å skape noen stemning, og jeg hopper istedenfor rett på det viktige. Så her er den andre brukeren på listen:


Nr 9 - Hehemann
"Det er kult å banke dritten ut av skurker uten super-krefter."


Hehemann er ikke en av de mest høyprofilerte brukerne på GR, og han er heller ikke noe spesielt smart en veteran-bruker. Men sistnevnte er godt mulig grunnen til førstnevnte, siden Hehemann faktisk er en imponerende oppegående fyr. Dersom jeg ikke husker så alt for feil ble han medlem av GR rundt sommerferien i fjor. Han har med andre ord vært medlem av GR rundt ett år, nå. De første innleggene hans, til tross for å være sterkt preget av skrivefeil og latterlig mange smileyer, inneholdt faktisk overraskende mye meningsfull informasjon og logikk. Noe som var, og fortsatt er, veldig uvanlig blant den typen brukere. Og vil har alle vært den typen brukere.

Jeg skal tilstå at jeg i starten var skeptisk til både ham og thraxes, hans sammensvorne. Til tiders mistenkte jeg tilogmed spam. Men min overlegenhet og skeptisme var langt ute på havet og leket. For det gikk ikke lenge før han begynte å utvikle seg til det som er Hehemann i dag: En seriøs bruker med evnen til å skrive lange og fyldige innlegg som argumenterer for det han mener. Og han har òg evnen til å være en grei fyr til å snakke med på chat-trådene. En velbalansert bruker med andre ord.

Han har bidratt med nok poster over sin tid her til å kalles godt aktiv, og man kan finne masse innlegg fra ham rundt omkring på forumet. Mest på spill-forumet, hvor han som regel har noe å komme med i spilldiskusjonene. På off-topic går det for det meste i leketråder, men når det kommer en ny tråd svipper han vanligvis kjapt innom for å si sin mening om hva enn temaet er.
Hehemann er ikke en super-aktiv blogger, og ikke en super-aktiv anmeldeler. Han er heller ikke spesielt aktiv i alle diskusjonene om politikk og religion. Men han er en god bruker som alltid dukker opp på en tråd for å si "Hallo" med boblestemme, for å fly tilbake til spill-forumet for å diskutere spill. Er det noe vi trenger mer av på Gamereactor så er det brukere som Hehemann.

(Hold blikket rettet mot bloggen min fremover for del tre av listen.)

HQ