Norsk
Topp 10: GR-brukere - Del 1

Topp 10: GR-brukere - Del 1

Skrevet av RDB den 13 juli 2008 klokken 04:09

Hei.
Jeg har nettopp laget en liste over de 10 brukerne jeg mener bidrar mest positivt til forumet. Det er mange kjernekarer (og kjernekarinner) på GR, og det å plukke ut ti av dem, for å så rangere dem, var ikke lett. Men jeg har gjort det, og dere skal få se resultatet.

For å plukke ut brukere har jeg først og fremst tatt hensyn til ting som aktivitet, kvalitet på innlegg, seriøsitet, hjelpsommelighet og sjarm.
Det er ingen moderatorer og skribenter på listen, og når det kommer til aktivitet tenker jeg mest på over de siste månedene.
Med det sagt sparker jeg bare av med nummer 10 på listen:


Nr 10 - kneipen
"For et håpløst og idiotisk innlegg."


kneipen... hvor skal man begynne?
Ved en kjapp titt på krypinnet hans finner man ut at han er en fan av Metal Gear Solid, og at han har ett nokså skadet tastatur som visstnok forårsaker en god del skrivefeil fra hans side.
Man finner òg ut at han er glad i rap&hiphop, og at han er veldig trygg på sine ferdigheter i Battlefield 2.

Men det er ingenting av det som gjør kneipen til den brukeren han er. Det som gav kneipen en plass på listen er innleggene hans. Hver gang han poster vet man at, til tross for hans manglende rettskriving, det oftest vil stå noe noenlunde sofistikert der. Han har alltid en mening om ting. Han har vært rimelig aktiv over de siste to årene, og man finner ham omtrent overalt på forumet. Men han er mest aktiv på spill-seksjonen, hvor han har deltatt i rimelig mange diskusjoner.

Utenom det er det ikke stort mer jeg vet om fyren. Det er verdt å legge trykk på det faktum at han er en Metal Gear Solid-fan, og at han ofte deltar i diskusjoner på alle Metal Gear Solid-trådene.
Ellers er det ikke stort mer å si enn at han definitivt har fortjent sin plass på denne listen, og at jeg håper å se flere innlegg med masse skrivefeil forårsaket av ett dårlig tastatur i fremtiden.

(Sjekk ut min blogg senere for del to av denne listen.)

HQ