Norsk
Spill som frister i 2009! Del 1

Spill som frister i 2009! Del 1

Skrevet av Prebaland den 23 januar 2009 klokken 00:24

Nå har vi kommet et lite stykke ut i 2009. Jeg har startet og sett på spill som kommer senere, og jeg ser mye bra. Spillene jeg nevner er ikke garantert å komme i 2009, men jeg håper de kommer i år. Spillene er i tilfeldig rekkefølge.

1. Alan Wake.
Dette spillet er laget av Remedy og har klart å fange min interesse. Spillet handler om Alan Wake som flytter til en liten landsby som heter Bright Falls. Men til hans store skrekk så viser deg seg at kona forsvinner, og at han blir fanget i et mareritt som han selv har skrevet i en av sine egne bøker, men han kan ikke huske å ha skrevet boken! Remedy har også utviklet Max Payne spillene som er av høy kvalitet. Jeg venter spent på å se gameplay fra Alan Wake, jeg tror dette kan bli en klassiker.
Format: PC og Xbox 360

2. God of War 3
Jeg tror ikke jeg trenger å forklare hva God of War serien er for noe. Det er action av høyeste kvalitet, det er vold som munnen til å fylles med vann. Det er spill som får deg til å hoppe i sofaen og brøle. God of War 3 kan bli spillet som viser PS3 sin makt. Joda Killzone 2 er imponerende, men God of War 3 kan gjøre det enda bedre. Den ene videoen som er vist, er ikke så imponerende, men jeg vet at det er mer som bare ventes på å vises frem.

3. Killzone 2.
Det er ikke mange med PS3 som ikke vet hva Killzone 2 er. Det er spillet som skal vise PS3 sin kraft, det har også fått navnet "Halo killer". Killzone har en grafikk, som ingen konsoll spill kan matche. Gameplayet virket som en rein action orgie, og online delen skal være solid. Dette kan fort bli en FPS klassiker!

4. Bioshock 2: Sea of dreams
Bioshock er mitt favoritt spill gjennomtidene. Den utrolige historien, nydelige grafikken, fantastiske atmosfæren og solide action gjore dette spillet til et mesterverk. Dette gjør selvfølgelig at jeg venter med stor spenning, det er ikke mye info om spillet ute. Men traileren som er kommet, har virkelig fått meg til å lengte etter Bioshock 2.

5. F.e.a.r 2: Project Origin
Jeg elsker å bli skremt, og F.e.a.r klarte å skremme meg, så mye at jeg ikke fikk sove. Etter å ha prøvd demoen til F.e.a.r 2 så er jeg ganske sikkert på at spill nummer 2 vil klare det også. Jeg ser frem til dagen, jeg skal fortsette min kamp mot Alma, og bruke slow motion evnene mine til å bekjempe horder med fiender. Jeg håper F.e.a.r 2 blir skrekkelig bra.

Det var de 5 første spillene. Jeg vil gi ut en blogg til som nevner 5 til.

HQ