Norsk
Star Wars: The Force Unleashed Demo Test

Star Wars: The Force Unleashed Demo Test

Skrevet av Prebaland den 4 september 2008 klokken 00:07

I denne bloggen skal jeg snakke om hva jeg mener om demoen til det nyeste Star Wars spillet.

Jeg er ikke noe stort Star Wars fan, jeg har ikke sett alle filmene eller prøvd mange Star Wars spill. Men jeg var ganske spent på når jeg skulle prøve demoen til det nye spillet. Vist jeg forstår rett så er spillet i et punkt som er mellom 3 og 4 Star Wars film. Spillet har også kraften eller " the force " i hovedfokus. Så la oss snakke om demoen.

Man starter med å se en samtale med deg og Darth Vader. Du er Darth Vaders " Apprentice " og du får ditt første oppdrag. Du skal drepe en Jedi, og for å klare dette må du kjempe deg gjennom et stort romskip. La moroa begynne!

Det starter med at jeg finner ut av personen du er heter " Starkiller ". Jeg beklager å si at et slikt navn er noe som en 12 åring kunne funnet på. Men jeg skal ikke henge meg opp i dette. Jeg merket at grafikken er bra. Det er ikke noe mesterverk, men det ser ikke stygt ut. Jeg bruker kraften til å slenge noen roboter rundt omkring og jeg liker det. Man kan også bruke gjenstander til å knuse sine fiender, det er deilig å kunne slenge en robot i en gjeng soldater. Kontrollen er lett å lære, og fysikken er bra. Etter litt springing så kommer min første kamp mot soldater. Jeg hiver dem rundt omkring med kraften og sender strøm gjennom flere omgangen. Men min andre skuffelse kom ganske fort, for jeg merket at det kun var 1 knapp som var til angrep av lasersverdet. Du kan kombinere lasersverdet med kraften , men jeg synes det er kjedelig at fekte systemet ikke er bedre. Men som sagt så har spillet fokus på kraften, så jeg får bare leve med det.

Kraften fungerer kjempe bra, men det finnes noen små problemer. Jeg synes at fysikken er kjempe bra , bortsett fra 1 punkt. Det er latterlig at jeg kan løfte et lite romskip men sliter med å løfte et menneske som holder seg til en slags kasse. Jeg måtte til og med flire litt av det. Spillet har et autosikte system som jeg synes kan svikte litt. Flere ganger angrep jeg feil person, og dette kan bli ganske irriterende. Noe jeg også synes er for dumt er blokke systemet. Med å holde inne 1 knapp, kan jeg blokke alle skuddene fra 6 soldater + en " walker ". Det blir rett og slett for lett!

Lyden i spillet er ganske bra også, ting høres ganske bra ut. Lasersverdet, strøm kraften og laservåpen høres bra ut, og dette putter meg i et skikkelig Star Wars humør.

Jeg synes demoen var artig, men det var noen ting som jeg ikke likte. Men jeg vil tro at dette spillet vil bli godt likt av Star Wars fansen, men jeg tviler på at vi som ikke elsker Star Wars vil like det så mye. Jeg sier ikke det er dårlig, men jeg mener at det kommer spill i år som blir mye bedre.

Grafikk:8
Gameplay:7
Lyd:7
Holdbarhet:7

Karakter: 7

+ med demoen : Kul grafikk, bra fysikk, bra bruk av kraften, bra Star Wars følelse.

- med spillet : navnet på personen du er, bruken av lasersverdet, delvis dårlig sikte system,

Beklager vis noen navn eller noe slikt er feil. jeg vet ikke så alt for mye om Star Wars.

HQ