LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Nintendo/Playstation/Xbox elskere

      Nintendo/Playstation/Xbox elskere

      Skrevet av Prebaland den 13 juni 2008 klokken 23:04

      Det er en ting jeg ikke liker som jeg ser mer og mer av i dag. Det er mange mennesker som begrunner sitt kjøp av konsoll med dette argumentet " Jeg liker Playstation best derfor kjøper jeg det " ( Jeg tok Playstation som et eksempell og vil ikke skape en fanboy krig her). Mange tenker nå " Dette må jo være lovt " og det er det, men det irriterer meg. Mange bryr seg ikke om hvor bra konsollen er, de er bare glad i produsentene. Dette er så idiotisk.

      Jeg personlig har hatt Nintendo 64-PS2-Xbox 360 og jeg har kjøpt deg jeg syntes var best. Jeg har ikke kjøpt en konsoll for at jeg likte den forrige. For som du ser så har jeg aldri kjøpt konsoll av samme produsent ( vis du ikke regner med Nintendo DS). Jeg vil ikke si at noen konsoll er best, for jeg mener at alt går på smak.

      Men det som jeg mener er at noen mennesker ikke gidder å finne ut forskjellen på konsollene. De bare kjøper 360 for at de synes Xbox var bra, kan godt hende at PS3 eller Wii ville passet mye bedre for dem. Jeg lurer også veldig mye på en ting til. De fleste sjekker mye når de skal kjøpe en mobil/Tv/Kamera, da kjøper det ikke Nokia kun for at de liker Nokia. De sjekker om hvilken mobil som har fått best omtale og kjøper kanskje den. Hvorfor skipper så mange å gjøre det når de skal kjøpe konsoll ?

      Jeg kan egentlig ikke svare på det. Men det er også en ting til som er dumt. Det er at noen av mine venner som ikke er spill intresert, skal fortelle meg hvorfor de velger den konsollen de velger. Jeg har hørt mange påstander som virkelig er kjempe artige. Noen sier jo at Wii har flest stor titler, men det er ganske vanlig å høre at enten 360 eller PS3 knuse sin motstander i grafikk. Hvor får de alt dette fra? Jeg tror nesten de lygger for seg selv, for å ha en grunn for hvilken konsoll de kjøper.

      Men det som er hovedspørsmålet, er hvorfor folk kjøper konsoll uten å tenke over det. Noen kjøper en konsoll for eksempel Halo3 eller MGS4 og dette er ingen spesiel bra grunn. Jeg ville ikke kjøpt en konsoll når den eneste grunnen jeg har er 1 spill. Men dette valget er uansett en hver enkel sin.

      Jeg kan egentlig ikke komme med så mange svar i denne bloggen. Kan egentlig kun lage masse spørsmål. Men jeg fikk sagt det som jeg ville si, så kom gjerne med dine meninger.

      HQ