Norsk

sukker

en dag jeg satt på bussen hjem fra skolen begynte jeg å tenke på hvor mye sukker og godteri man spiser gjennom en skoledag eller uke. Siden jeg har ikke spist godteri på mange uker på eget initiativ har jeg begynt å tenke over hvor mye søtsaker en spiser gjennom en dag. Det kan være ufattelig mye!

SÅ mens jeg satt å tenkte over dette ble Erik og Kriss's låt "hysteri" spilt av. I den låta nevner de at sukker er samfunnets fiende(eller noe sånt) og ikke terror og andre miljøkriser. De har nok et "jævli" godt poeng der!!

Det var egentlig den låta som fikk meg på tankene å skrive min første blogg. Er ikke sikker på hvor jeg vil hen med denne bloggen, men kommer sikkert fram til noe.

Ja, sukker. Ser ikke helt vitsen med godterier annenet enn å gjøre oss rike i vesten feite og til ødelegge tennene våre. Det har jo verdt snakk om å høyne momsen på godterier og slikt så vi skal kjøpe mindre, men jeg har ikke merket noen stor forskjell. Det hjelper ikke akurat at den nermeste buttiken til skolen har salg på Kivkk Lunch. 4 pk. kivkk til 15 kroner. Det frister liksom ikke noe serlig i grunn:?

Så hvorfor kan en ikke bare doble prisen på godterier. Regjeringen er for pinglete til å gjøre det. For stort press fra godteri industrien setter en stopper for det meste.

P.S. Som sagt er dette min første blogg så vil gjerne ha tilbakemeldinger:P

HQ