Norsk
Lokal multiplayer er døende

Lokal multiplayer er døende

Sørgelig overskrift ikke sant?

Men det er desverre et altfor stort faktum, men som ikke har plaget meg i så altfor stor grad før nå.
For et par dager siden kjøpte jeg meg burnout paradise, jeg har spilt det i litt over 10 timer og hatt det kjempegøy! Også finner jeg ut at det er en enorm Dlc pakke, med motorykler, en ny bane og lekeversjoner av bilene som er åsåsøte! Som gir spillet en enormt lang levetid!

Men når jeg får en kompis på besøk så innser jeg noe. Den eneste typen multiplayer er enten via system-link eller online. Grunnen til dette, er nok at det å kjøre fritt rundt i paradise city med to biler på samme gang, ville laget litt grafisk kluss. Men virkelig? Virkelig EA? Var det så vanskelig å legge inn en liten multiplayer modus med avlukkede baner?

Tydeligvis finnes det en nedlastbar modus som kalles: "Party mode!" (Yay!) Hvor man gjør forskjellige utfordringer og race! Men, dette var enda verre enn forventet! Fordi istedet for at to spillere kan spille på samme skjerm, så må man dele på en kontroller. Og det verste er at denne pakken koster penger!
Mens resten av tilleggspakken var gratis!

Og dette er ikke første gangen jeg har møtt på slikt! Bioshock 2 fulgte samme vei, og det samme gjorde Dirt 2. Det er gøy å spille med folk online, det er ikke det som er problemet! Men jeg vil heller spille mot en av mine (Relativt) intelligente venner, enn mot en amerikansk 10 åring som spyr ut ordet faggot som et homofobisk maskingevær!
Følelsen man får av å sitte i en sofa med kompisene som sitter og kauker mot skjermen, er uslåelig!

HQ