Norsk

Arbeidsuke hos GR fjerde og siste dag

Skrevet av Paisley den 18 mars 2010 klokken 16:42

I skrivende stund er min arbeidsuke hos Gamereactor over. Samtidig som toget nå forlater Oslo S i retning Drammen sitter det igjen to kjempehyggelige karer på et kontor i Rådhusgata 9.

Det har vært en helt fantastisk uke med vanvittig mye morro! Jeg har kost meg hver eneste dag og har hatt det kjempehyggelig sammen med disse to sjarmtrollene av noen menn. Det har vært mye arbeid, litt stress, masse morro, diskusjoner om spill, dissing av hverandre, og ikke minst mange morsomme øyeblikk!

Jeg har i løpet av disse fire dagene fått vært med på å oversette en anmeldelser og to betatester som alle ligger på nettsiden. Jeg har også fått ansvaret for community sidene i det neste bladet som kommer i April. Der kan dere se et intervju av meg som månedens leser og dere kan se månedens blogg, anmeldelse, reaksjoner, forumsnakk og leserbrev som jeg har valgt ut.

Jeg har tatt et dypdykk i nettsiden for å fnne de beste anmeldelsene. Jeg har gått gjennom flere titalls absurde blogger på jakt etter den spesielle, og jeg har hatt mye morro med å gå gjennom forumtrådene.

Sist, men definitiv ikke minst, har jeg fått lov til å beholde et spill som jeg har testet ut i Gamereactors kosekrok, og som jeg skrev anmeldelse av i dag. Den kan dere lese i morgen! Og jeg har også fått ansvaret for en helt spesiell side i bladet i tillegg til community sidene. Hvilket spill jeg har anmeldt kan dere lese i morgen, og det øvrige kan dere lese i Gamereactor 76 som kommer i midten av april.

Jeg har vært med Magnus på postkontoret for å sende spill til skribenter og diskutert fotball på hjemveien. Jeg har hentet pakke fra en utvikler på S fra postkontoret. Jeg har sittet og hørt på fantastiske historier fra AkersMic med gutta på McDonalds, og jeg har sittet og kost meg med synet av to barske mannfolk som begge har et manchrush i hverandre der de sitter og mobber hverandre, og leser opp ting.

Jeg har spist byens beste kanelbolle sammen med Jon Cato og irritert meg over verdens temaer sammen med Magnus. Jeg ble nærmest forelsket da jeg fikk en Gamereactor t-skjorte av JC, og nå reiser jeg hjem med enda et spill i sekken, som jeg fikk i dag, sammen med mange herlige minner og flere kilo med Gamereactor magasiner.

Alt i alt har dette vært en fantastisk arbeidsukes som jeg unner dere alle! Jeg misunner hver enkel av dere som senere skal få muligheten til å sitte på et fantastisk kontor og prate om ripsbusker og andre buskevekster, og om Harstad IF og sett på trailere til absurde japanske spill.

Jeg vil takke Jon Cato og Magnus for å ha tatt meg i mot med åpne armer, og gitt meg så mye ansvar og arbeid som jeg har fått. Dette setter jeg enormt pris på og dette er et minne jeg kommer til å ha for resten av livet mitt! Vanvittig kult var det, 4 dager i himmelen omgitt av to store forbilder. To store idoler i drømmekontoret.

Takk for alt sammen Jon Cato og Magnus, dere er noen fantastiske mennesker!

HQ